Van 8 tot en met 12 september geniet je van ‘Feest In Het Park’ in het Reeshofpark: artiesten als Bizzey, Mart Hoogkamer en meer

Feest In Het Park

Van 8 tot en met 12 september zal het Reeshofpark in Tilburg omgetoverd worden tot het festival Feest In Het Park. Wat je kan verwachten? Zes events in vijf dagen tijd met ruim 25 artiesten, met onder andere Bizzey, Mart Hoogkamer, QMusic, Zany, Queen Forever Tributeband en de ABBA Fever Tributeband. Dit alles vindt plaats onder de actuele maatregelen: maximaal 750 bezoekers per event, zonder zitplaatsen én volledig overdekt. 

“Eindelijk een meerdaags festival in de stad dat wel doorgaat”, aldus de organisatie. Feest In Het Park brengt een gevarieerd programma voor meerdere doelgroepen. Sinds gisterenavond staat het evenement online en de reacties zijn nu al lovend. “Bezoekers snakken naar een avondje uit en dit is de mogelijkheid op korte termijn. Eén ding staat vast; het belooft een legendarische week te worden, na een zomer vol festival annuleringen in Tilburg”, aldus Niels namens de organisatie.

Programma

Benieuwd naar het hele programma? Je vind ‘m hier:

8 september 2021 | Queen Forever Tributeband

De openingsavond is met de Queen Forever Tributeband. Alle grote Queen hits komen voorbij tijdens deze avond. De bezoekers gaan weer helemaal terug naar de 70s, 80s en 90s met Queen. Deze Nederlandse tributeband – die tevens door heel Europa rondreist – zal een spectaculaire show geven.

9 september 2021 | Mart Hoogkamer, Jeffrey Heesen, Vinzzent en meer

Mart Hoogkamer komt deze avond met z’n zomerhit en Top40 #1 hit ‘Ik Ga Zwemmen’ naar het Reeshofpark. Maar ook met Vinzzent, Jeffrey Heesen, Frank Smeekens en DJ Coenio zal een feestje gegarandeerd zijn. Ouderwets gezellig dus!

10 september 2021 | Silent Shockwave

Silent Shockwave: het enige hardstyle festival van Tilburg! Gas erop met een top line-up zoals Zany, Ruthless, Random, Bass Chaserz en Buren van de Brandweer. Een unieke kans om eindelijk na zo’n lange tijd los te gaan zonder 1,5 meter en volledig overdekt met silent disco.

11 september 2021 | ABBA Fever Tributeband (middag)

ABBA Fever Tributeband zal je deze middag regelrecht terugvoeren naar de discotijd met hun geweldige show. Dancing Queen, Mamma Mia, Waterloo; geen enkele ABBA hit zal worden overgeslagen. Pak dus je dansschoenen maar vast uit de kast, want we gaan lekker dansen en terug naar de disco met in het voorprogramma heerlijke andere hits uit de 70s en 80s.

11 september 2021 | Qmusic The Party FOUT (avond)

Wie fan is van het Foute Uur van QMusic moet hier bij zijn. Het foutste feestje van Nederland komt naar Tilburg met een legendarische foute avond. Qmusic The Party FOUT zal een groot spoor achter laten van feest, confetti, slingers, een overdosis aan foute goodies en natuurlijk de allergrootste foute hits! Trek dus je foutste outfit maar vast uit de kast, want we mogen weer!

12 september | Bizzey, Freddy Moreira, Johnny500 en meer

Hou je vast, want de afsluit dag van het festival mag er zeker zijn. Niemand minder dan Bizzey, Freddy Moreira, Johnny 500 en vele andere zullen de boel volledig op z’n kop zetten deze dag! Ongegeneerd losgaan en met je heupen op en neer zonder 1,5 meter afstand gegarandeerd! Dus zorg dat je hierbij bent. Twerken en schuren, alsof deze dag eeuwig zal duren.

Bestel je kaarten

De kaartverkoop van alle evenementen start 1 september om 19.00 uur. Kaarten bestellen kan via deze website. Ben er snel bij, want er zijn (uiteraard) slechts 750 kaarten per event beschikbaar. Een coronatoegangsbewijs QR-code (met vaccinatie- herstel- of testbewijs) is een vereiste om toegang te krijgen tot het festival Feest In Het Park. Zodra je binnen bent op het festivalterrein, vervalt de 1,5 meter afstand, zijn er geen zitplaatsen en kun je gewoon weer dansen en feesten zoals voorheen.  Meer informatie over de openingstijden per dag vind je op ook op de website van Feest in het Park.