Van Arendonk Schoenen biedt bloggers een platform aan

Sinds april 2014 heeft de vernieuwde site van Van Arendonk www.vanarendonk.nl een extra functionaliteit; een blog waar Van Arendonk Schoenen samen met externe bloggers een groot succesvol platform van wil maken. Bloggers en schrijvers met een passie voor fashion, lifestyle, shopping en alles wat daarmee in het verlengde ligt, krijgen de kans om van zich te laten horen. De artikelen worden met vermelding van auteur en diens site geplaatst op de website van Van Arendonk, die alleen al het afgelopen half jaar meer dan 500.000 unieke bezoekers trok.

Door de inzet van externe bloggers en schrijvers betrekt Van Arendonk op een originele wijze mensen van buitenaf. De kracht is het enthousiasme van en het podium bieden aan iedereen die schrijven leuk vindt. Geen commerciële insteek vanuit het bedrijf zelf, maar juist persoonlijke, frisse blogs over allerlei onderwerpen die op eigen initiatief aangedragen mogen worden. Bovendien is het voor bloggers een mooie kans op gratis reclame van diens blog op een goedlopende website.

Iedereen die geïnteresseerd is om te schrijven voor dit bloggers platform of het leuk vindt om artikelen te delen, kan reageren via yasmin@vanarendonk.nl of op de vacature (vrijwillige basis) via https://tilburg.com/vacature/van-arendonk-zoekt-bloggers/