Van Asten Doomen Architecten verder onder de naam QUBE Studio Architecten

Een nieuwe naam voor een bekend Tilburgs architectenbureau, met een geschiedenis om trots op te zijn. De afgelopen 44 jaar hebben zij met veel inspirerende opdrachtgevers gewerkt aan uiteenlopende projecten en blikken zij terug op een rijke historie. In 2019 is VAN ASTEN DOOMEN ARCHITECTEN BNA in een nieuwe fase van haar bestaan gekomen. Sindsdien is gewerkt aan een nieuwe uitstraling om voorbereid te zijn op een mooie dynamische toekomst. Een toekomst waarin zorg en aandacht voor de gebouwde omgeving en een duurzame samenleving hun volledige aandacht zullen blijven krijgen. Dat alles onder de nieuwe naam QUBE Studio Architecten.

Van Asten Doomen Architecten

De basis voor QUBE Studio Architecten werd in 1979 gelegd door Willem van Asten. Zijn architectenbureau werd in de eerste twee decennia een begrip in Tilburg. Vanaf de samenwerking met Frank Doomen in 1996 groeide het bureau verder uit onder de naam Van Asten Doomen Architecten. Het werkgebied breidde uit in de regio Midden-Brabant. Een reorganisatie in 2019 leidde tot nieuwe inzichten en werkwijzen. Nieuwe relaties van binnen en buiten de regio vonden de weg naar het bureau en brachten bijzondere projecten in andere marktsegmenten.

QUBE Studio

Wat in alle jaren gebleven is, is de persoonlijke drive bij de projecten. QUBE Studio werkt met korte lijnen en betrouwbare partners. Dat stimuleert, motiveert en leidt tot betere projecten en fijne samenwerkingen. Hun werkwijze is oprecht, helder en transparant.  De ervaring en creativiteit die binnen het bureau is opgebouwd, blijft garant staan voor mooie nieuwe projecten.

QUBE Studio Architecten

QUBE Studio Architecten staat klaar om aan de slag te gaan met ontwerpvraagstukken die aansluiten bij hedendaagse behoeften. Leven, wonen en werken in een veilige, duurzame wereld. Meer weten? Klik hier.