Nieuws

Let op! Dit artikel is al 90 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Van Boekel accountants en adviseurs viert 75-jarig jubileum

Dit jaar laat van Boekel vol trots een kleurrijke toevoeging aan het logo op het pand zien. Iets dat menig Tilburger en voorbijganger van de Ringbaan-West laat zien dat Van Boekel accountants en adviseurs dit jaar 75 jaar bestaat. 13 september 2021 is de officiële jubileumdatum.

Thema

De september editie van het door Van Boekel accountants en adviseurs uitgegeven B4B magazine staat volledig in het teken van het 75-jarig jubileum. Voor deze jubileumeditie hebben er veel gesprekken en interviews plaatsgevonden over toekomst, heden en verleden. Datgene wat accountants het liefste doen, en nee, dat is niet continu met cijfers bezig zijn, maar praten met elkaar. Juist in dit nog steeds voortdurende coronatijdperk is het gesprek met elkaar aangaan van essentieel belang. Hoe staan de cliënten ervoor, hoe gaat het met de ondernemers, is het nog een beetje vol te houden? Door alle artikelen en gesprekken is er één grote gemene deler terug te zien. Het vertrouwen dat men al 75 jaar in Van Boekel accountants en adviseurs heeft als accountant, adviseur en gesprekspartner.

Het bedrijf

Van Boekel accountants en adviseurs is in 1946 opgericht. Door de jaren heen is het kantoor uitgegroeid tot een professionele full serviceorganisatie met gekwalificeerde adviseurs op een breed terrein: management en organisatie, financiële administratie, fusie en overnames, HRM-advies en fiscale aangelegenheden.

De beste keus

Dat vereiste ervaring en vakkennis aanwezig zijn spreekt voor zich. Maar cijfers zijn niet de voornaamste reden om voor Van Boekel accountants en adviseurs te kiezen; persoonlijke betrokkenheid is wat het kantoor echt bijzonder maakt. Als adviseur, specialist en vertrouwenspersoon staat Van Boekel accountants en adviseurs pal achter haar cliënten en neemt graag de zorg uit handen.

Voor contact en of vragen kan je terecht op hun website.