Nieuws

Vacatures in Tilburg
Let op! Dit artikel is al 249 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Van business analist tot online marketeer: de leukste vacatures in Tilburg deze week

Heel leuk, al die feestdagen, maar er moet ook gewoon weer wat geld gespaard worden. Heb je momenteel (nog) geen baan, maar wil je wel weer aan de slag? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij wel wat tips voor je! Wij zetten, net zoals elke week, weer de leukste vacatures in Tilburg voor je op een rijtje.

Zit jouw droombaan er niet bij? Vergeet dan niet onze vacaturebank te bekijken. Hier vind je meer dan 150 vacatures uit Tilburg en omstreken.

Uitgelichte vacatures

Gasterij de Commanderie zoekt een medewerker bediening

Lijkt het je leuk om op verschillende feesten en partijen te werken voor Gasterij de Commanderie? Dat kan! Ze zijn namelijk op zoek naar fulltime en parttime versterking in de bediening. Belangrijk is dat je sociaal en verantwoordelijk bent, het niet erg vindt om hard te werken en je van feestjes houdt. Wil je meer weten? Check hier de complete vacature!

Vakantiepark Beekse Bergen zoekt een marketing team lead travel

Libéma heeft een vacature openstaan voor de ervaren marketeer. Als Marketing Team Lead ben je verantwoordelijk voor het mede bepalen en uitdragen van de marketingstrategie van het Safari Resort, Vakantiepark Beekse Bergen, Beekse Bergen meeting & events en Vakantiepark Dierenbos. Ben jij klaar voor een nieuwe stap? En heb je minimaal acht jaar ervaring? Bekijk hier de complete vacature.

Café Brandpunt zoekt een floormanager

Wie kent Café Brandpunt nou niet? Lijkt het je leuk om als floormanager aan de slag te gaan voor een van de bekendste cafés van Tilburg? Ze zijn op zoek naar een nieuwe topper voor 24 tot 38 uur per week. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het creëren van een fijne sfeer, het leiden en motiveren van het personeel en het coördineren en organiseren van de wekelijkse activiteiten. Lees hier meer.

Andere toffe vacatures

Vacaturenieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in (regio) Tilburg? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht