Van chef kok tot shiftleader bij Jumpsquare: dit zijn de leukste vacatures van Tilburg

taphuys

We trappen ook deze week weer af met een selectie van de leukste vacatures uit onze vacaturebank. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan? Bekijk dan eens of onderstaande vacatures bij Jumpsquare, ’t Taphuys, Villa Vredelust of hallo, wat voor jou zijn! 

Leukste vacatures van Tilburg

Jumpsquare zoekt shiftleader

Ben je sportief, gastvrij en wil je werken in een team met gezellige collega’s? Durf jij verantwoordelijkheid te nemen en kun je een team aansturen? Als shiftleader bij Jumpsquare ondersteun je het parkmanagement en ben je flexibel inzetbaar in verschillende rollen: als JumpMaster zorg jij voor Fun & Veiligheid op de jumparena, als gastheer/gastvrouw verwelkom je de gasten en handel je reserveringen af (online en offline) en als horecamedewerker bereid en serveer jij de lekkerste dranken en gerechten.

 

’t Taphuys zoekt floormanager

Wil jij werken in een van de mooiste en gezelligste horecazaken van Tilburg? Bij ’t Taphuys kun je aan de slag als floormanager! Als floormanager werk je op de vloer mee als host, barkeeper, glazenrunner, drankloper, foodloper of wijkloper en stuur je daarnaast het personeel aan, zodat zij precies weten wat ze moeten doen. Jij hebt oog voor detail en zorgt er voor dat de gast niets te kort komt. Jij bent flexibel in je werktijden, maar ook in de functies en je helpt jouw collega’s waar nodig. Je loopt altijd met een glimlach door de zaak en zet de gast altijd op nummer één. Je doet er alles aan om de verwachtingen van de gast te overtreffen.

 

Villa Vredelust zoekt medewerk(st)er sales en reserveringen (parttime) 

Als sales en reserveringen medewerk(st)er bij een van de mooiste restaurants van Tilburg ondersteun jij de operatie door alle aanvragen af te handelen en de sales/reserveringen te managen. Je bent precies, houdt overzicht en je hebt affiniteit met de horeca. Je hebt een breed en dynamisch takenpakket, dus elke dag is anders.

 

Villa Vredelust zoekt chef kok

Wil jij werken in de keuken bij een van de mooiste restaurants van Tilburg? Wordt dan nu chef kok bij Villa Vredelust! Als chef kok kook je de mooiste gerechten, stuur je de keuken aan en verzorg je de bestellingen. Je bewaakt als chef kok de kwaliteitsstandaard van Villa Vredelust en geeft leiding aan het keukenteam. Met jouw skills zorg je ervoor dat elk gerecht telkens weer perfect de keuken verlaat. Je bent energiek, je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je beschikt over een goede smaak.

 

hallo, ICT oplossingen zoekt administratief financieel medewerker

Als administratief financieel medewerker zorg je dat alle facturen van de klanten correct verzonden worden. Hierdoor worden ze volgens afspraak betaald. hallo, werkt vooral met lokale klanten die je door persoonlijk contact goed leert kennen. Daardoor kan jij snel schakelen en er voor zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen. En loopt er onverhoopt toch een keer iets mis dan los jij dat simpel en snel op.

 

hallo, ICT oplossingen zoekt 3de-lijns cloud specialist

Als 3de-lijns cloud specialist bij hallo, ga je voor grote klanten uit de bedrijven top 100 de diepte in. Als een soort interne systeembeheerder lever je een totaalpakket aan de klant. Denk hierbij aan werken met Windows, Linux en IaaS beheer. Maar ook aan automatisering via Powershell in combinatie met AWS-componenten. Daarnaast verzorg jij de securitymaatregelen door middel van 3rd party applicaties en AWS-technologie. Je werkt in deze functie zelfstandig en autonoom, met de mogelijkheid om volledig remote te werken.

 

Nog meer vacatures in Tilburg

Zit dé functie er voor jou nog niet bij? Check dan ook eens de andere vacatures die momenteel online staan in onze vacaturebank. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.
Naam
Hidden