Nieuws

bijzondere bijbanen
Let op! Dit artikel is al 323 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Van entertainment ranger tot nachtportier: 6x bijzondere bijbanen in Tilburg

Wil je graag wat extra cash bijverdienen? Maar heb je geen zin in een ‘standaard’ bijbaantje? No worries! In Tilburg vind je namelijk heel wat bijzondere bijbanen waarmee je ongetwijfeld de blits gaat maken op feestjes. Benieuwd geworden? Check de vacatures hieronder.

Staat jouw ideale (bij)baan er niet bij? Wees dan niet getreurd. In onze vacaturebank vind je namelijk maar liefst 190 vacatures in regio Tilburg. Voor ieders wat wils dus.

1. Mercure Hotel zoekt een nachtportier

Vind jij ’s nachts werken (23.00 – 07.00 uur) helemaal geen probleem? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En vind je het fijn om midden in het bruisende stadshart te werken? Solliciteer dan als de nieuwe nachtportier bij Mercure Hotel Tilburg Centrum. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten in het gebouw: je loopt nachtrondes door het hotel, checkt gasten in en uit, geeft gasten informatie over de stad en nog veel meer. Bekijk hier de complete vacature.

2. GroenRijk Tilburg zoekt een weekendmedewerker bloemenafdeling

Klinkt een bijbaan op de bloemenafdeling van GroenRijk jou als muziek in de oren? Ze hebben momenteel weer een plekje vrij voor een lucky student. Je assisteert ervaren medewerkers met het maken van boeketten, je staat achter de kassa en je assisteert ook (wanneer nodig) op de kamerplantenafdeling. Meer weten of solliciteren? Check hier de vacature!

3. Mint & Pepr zoekt verkoopmedewerker

Een van de állerleukste kledingwinkels van Tilburg is op zoek naar een verkoopmedewerker voor de zondag. Wil jij graag je uren maken in het weekend, ben je gek op mode en vind je het leuk om een praatje te maken met klanten? Dan is de bijbaan bij Mint & Pepr misschien wel iets voor jou! Lees hier meer over de functie.

4. Auberge du Bonheur zoekt een medewerker housekeeping

Wist je dat het hotel van Auberge dun Bonheur als beste wordt beoordeeld in heel Tilburg? Om gasten aan al hun verwachtingen te blijven voldoen, zijn ze op dit moment op zoek naar een medewerker housekeeping. Binnen deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de uitstraling van de locatie. Belangrijk is dat je oog voor detail hebt, het geen probleem is om een weekenddag te werken, je goed zelfstandig kunt werken en dat je klantvriendelijk bent. Meer weten? Bekijk hier de vacature.

5. Tilburg Trappers zoekt een dj voor in het stadion

Heb je ervaring als dj en vind je het leuk om tijdens de wedstrijden van Tilburg Trappers de muziek te verzorgen? De ijshockeyclub is nu op zoek naar een dj voor in het stadion tijdens wedstrijden van de Oberliga en Beneliga. Ben je gemotiveerd en wil je het team en de fans opzwepen met gave tunes? Lees dan hier meer!

6. Beekse Bergen zoekt een entertainment ranger

Volg jij (bij voorkeur) een mbo-opleiding in de richting van toerisme, theater of dans? En heb je een ontzettende passie voor hospitality en het werken met kinderen? Mogelijk is de (bij)baan als entertainment ranger bij Beekse Bergen wel iets voor jou! Als entertainment ranger is jouw werkdag nooit hetzelfde. Je verzorgt animatieprogramma’s op Safari Resort Beekse Bergen, Vakantiepark Beekse Bergen of Safaripark Beekse Bergen. Wat je precies allemaal gaat doen en hoe je kunt solliciteren, lees je hier!

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht