Van Loon bundelt krachten met Hoppenbrouwers Techniek

Van Loon uit Dongen sluit zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek B.V. Van Loon is opgericht in 1981 en richt zich met ongeveer 65 medewerkers op elektrotechniek, beveiligingen en telecommunicatie.

Algemeen directeur Rene van Loon: “Wij hebben een beetje dezelfde geschiedenis als Hoppenbrouwers. Samen met mijn vrouw Fanny, mede-eigenaar van Van Loon, heb ik 10 jaar een installatiebedrijf en winkel gehad. De winkel en het installatiebedrijf groeiden steeds verder. We kozen er voor om net als bij Hoppenbrouwers deze bedrijven te splitsen en het installatiebedrijf verder uit te bouwen.”

Henny de Haas: “Van Loon is een familiebedrijf en een professionele organisatie met echte vakmensen. Onze overeenkomsten liggen in het werken vanuit dezelfde teamgedachte met zelfsturende teams, waarbij het LEAN werken een belangrijke rol heeft. Deze overname past bij mijn visie van ondernemerschap, ik zie uitdaging in mensen en bedrijven om deze te laten groeien en succesvol te maken.

Zelfstandig opereren

Je zou denken; Van Loon zit maar 20 kilometer van Udenhout, maar toch is het meteen een ander werkgebied met eigen klanten en netwerken. Daarom zal deze vestiging ook zelfstandig blijven opereren. Dit past goed bij onze visie en richting die we gekozen hebben. Kort bij de klant willen staan maar tegelijk meegaan in de wereld van digitalisering, automatisering en vereenvoudiging van processen. De eerste samenwerking voelt goed en ik kijk ernaar uit om met Rene en de medewerkers van Van Loon samen deze reis te vervolgen.”

Rene van Loon: “Als ondernemer kijk ik continu naar de toekomst, waar moeten we verbeteren en waar moeten we vooruit. Het gaat over je mensen en de verdere ontwikkeling van je bedrijf. Deze visie zorgde ervoor dat ik op zoek ging naar een partner met wie ik dit verder kan uitbouwen. Hoppenbrouwers is voor ons een partij waarin we ons herkennen als bedrijf en die opvolging voor de toekomst van medewerkers en klanten waarborgt.”

Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek B.V. is een installatiebedrijf met ruim 450 medewerkers in dienst. De medewerkers staan er op nummer één, tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is de filosofie. Het bedrijf bestaat bijna 100 jaar en heeft veel ervaring in elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, industriële automatisering en is gespecialiseerd in beveiliging, duurzame energie, inspectie en datanetwerken.