Van marketeer tot bartender: de leukste vacatures in het centrum van Tilburg

Vacatures centrum tilburg

Altijd al willen werken in het centrum van onze bruisende stad? Wij hebben wel wat leuke vacatures voor je! Of je nu aan de slag wilt als online marketeer, als assistent teamleider bij de nieuwe Boules Bites Bar, als medewerker financiële administratie of als bartender: het kan allemaal. Lees snel verder als je wilt weten waar je deze week écht moet solliciteren.

Op zoek naar een baan in een specifiek vakgebied? Neem dan eens een kijkje in onze vacaturebank en vind jouw ideale job!

Boules Bites Bar zoekt personeel

Je hebt het vast wel voorbij zien komen: begin december opent er een jeu de boules bar in het centrum van Tilburg. Een plek waar je (uiteraard) een potje jeu de boules kan spelen, maar ook terecht kunt voor lekkere cocktails en hoogwaardige streetfood. Momenteel is Boules Bites Bar op zoek naar personeel om de zaak mee op de kaart te zetten. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van het gloednieuwe team van een van de nieuwe hotspots van Tilburg? Bekijk hieronder dan de vacatures!

mijnPIN zoekt online marketeer

mijnPIN, een bedrijf gevestigd in de Tivolistraat, is op zoek naar een allround online marketeer. Je wordt verantwoordelijk voor alles wat met marketing te maken heeft. Van online advertising, tot social media en van nieuwsbrieven tot contentmarketing. Belangrijk voor deze functie is dat je minimaal 2 jaar (soortgelijke) werkervaring hebt, communicatief sterk bent en goed bent in de Nederlandse en Engelse taal (een extra taal is een pré). Meer weten? Bekijk de vacature hieronder!

WerkTalent zoekt personeel

Wist je dat WerkTalent uit haar jasje is gegroeid? De arbeidsbemiddelaar is daarom pas verhuisd naar een nieuw kantoor aan de Schouwburgring. Ben je zelf op zoek naar een baan? Ga dan eens langs bij het nieuwe pand van WerkTalent. Naast de mogelijkheid om je online in te schrijven, wat eigenlijk bij ieder bureau mogelijk is, onderscheidt WerkTalent zich door hun persoonlijke aanpak. Je CV wordt niet zo maar aan een vacature gekoppeld, maar de arbeidsbemiddelaar heeft oprechte interesse in jou als kandidaat en in je toekomst. Hieronder vind je een aantal van de openstaande vacatures:

EVE zoekt horecatoppers

Op zoek naar een leuke horecabaan in het centrum van onze stad? Bekijk dan eens de vacatures van EVE. Deze prachtige zaak, in 2017 geopend in een monumentale polygonale treinloods, biedt onderdak aan een van Tilburgs grootste horecabedrijven. Met onder andere een bar, borrelruimte, restaurant, brasserie én een evenementenruimte van circa 400 m². Meer weten over EVE? Neem dan eens een kijkje op de website. Meer weten over werken bij EVE? Check dan de vacatures hieronder:

Vacaturenieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in (regio) Tilburg? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: