Van Mossel Automotive Groep neemt activiteiten Opel Kerckhaert Terneuzen over

Kerckhaert

Sinds 1 mei heeft Van Mossel Automotive Groep de activiteiten over van Opel Kerckhaert Terneuzen overgenomen. Door deze uitbreiding ontstaat de nieuwe locatie ‘Van Mossel OPC Terneuzen’ welke onderdeel wordt van het Van Mossel OPC Opel-cluster. Dit cluster kent nu in totaal acht locaties, verspreid over Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

Logische keuze voor de toekomst

“Veranderende marktomstandigheden, technische ontwikkelingen en daarmee gepaard gaande investeringen maken het voor een klein zelfstandig bedrijf noodzakelijk om logische keuzes voor de toekomst te maken” geven Luc en Jacqueline Kerckhaert aan als reden voor hun besluit om een stap terug te doen en de garage aan de Rooseveltlaan in Terneuzen per 30 april te sluiten. “Na een nauwgezet traject zijn wij uitgekomen bij familiebedrijf Van Mossel Automotive Groep. Zij zijn reeds aanwezig met een Ford vestiging in Terneuzen welke voor onze klanten in de buurt ligt. Met ingang van 1 mei aanstaande zal Van Mossel onder hetzelfde dak het merk Opel gaan voeren. Wij zijn ervan overtuigd met deze beslissing de beste keuze aan al onze klanten te bieden”.

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep voegt hieraan toe: “Op korte termijn zal er tevens gestart worden met de bouw van een nieuwe showroom voor het merk Opel. Doordat de nieuwe vestiging onderdeel is van het netwerk van de Van Mossel Automotive Groep, kunnen wij de Kerckhaert-klanten naast het reguliere aanbod uitgebreid van dienst zijn met services als (private)lease, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, wagenparkbeheer, financieringen en verzekeringen. De schaalgrootte stelt ons in staat om snel te schakelen. En dat merkt de klant. We zijn zeer verheugd om kennis met ze te mogen maken”.