Van Mossel Automotive Groep uitgeroepen tot ‘SEAT Dealer van het Jaar 2023’

Van Mossel Automotive Groep is uitgeroepen tot ‘SEAT Dealer van het Jaar 2023’. Dankzij uitstekende prestaties op het gebied van onder meer sales, marketing, service en klanttevredenheid werd het van oorsprong Brabantse autobedrijf – met SEAT-vestigingen in Tilburg en Waalwijk – door de importeur gekroond tot beste SEAT-dealer van Nederland. De uitreiking van de awards vond recent plaats tijdens het 40-jarig jubileumfeest van SEAT, in TivoliVredenburg in Utrecht.

Als onderdeel van de jaarlijkse SEAT Dealer van het Jaar-competitie worden alle SEAT-dealers door de Nederlandse importeur beoordeeld op hun prestaties als officieel SEAT-dealerbedrijf. Concreet kunnen er bij de competitie punten worden gescoord in drie hoofddisciplines – Sales, Service en Marketing. SEAT Nederland beoordeelt zijn dealers uiteraard op veel meer onderdelen, zoals verkoopactiviteiten, klantloyaliteit, connectiviteit en de performance in de werkplaats.

Overall de beste

Van Mossel scoorde afgelopen jaar op alle onderdelen uitstekend en was overall de best presterende SEAT-dealer van het land. Daarmee won het autobedrijf de felbegeerde titel SEAT Dealer van het Jaar 2023.

“Het winnen van deze onderscheiding is een prachtige erkenning voor het hele team”,  verklaart Dave van Iersel, Commercieel directeur SEAT en Škoda binnen Van Mossel. “Iedereen heeft hier zijn steentje aan bijgedragen. Zowel voor als achter de schermen doen we er alles aan om onze klanten te ontzorgen. Deze prijs is een bevestiging dat we daar in slagen. We zijn trots dat we ons een jaar lang de beste dealer van Nederland mogen noemen en zetten ons vol in om die titel elke dag weer waar te maken.

Met recht Dealer van het Jaar

Van Mossel heeft het afgelopen jaar als team een prachtige prestatie neergezet op alle fronten van het dealerbedrijf. Niet alleen qua verkopen heeft Van Mossel zich in de picture gespeeld, ook de prestaties op het gebied van aftersales, service, klanttevredenheid en -loyaliteit zijn meer dan prijzenswaardig. Met recht een Dealer van het Jaar!”, aldus Michiel Cuppen, adjunct-directeur van SEAT Nederland.

Over Van Mossel Automotive Groep

Van Mossel Automotive Groep is in 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Het bedrijf telt ruim 340 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat, Škoda, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Vans & Trucks, Smart, Fuso, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, MG, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Maxus, Suzuki, Isuzu en SsangYong. Verder exploiteert zij (Mega) Occasion vestigingen en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadeherstelbedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een wagenpark van circa 105.000 voertuigen en behorend tot de top van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, Van Mossel Privélease, DirectLease, Westlease en J&T Autolease. Met ruim 5.000 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa €4,5 miljard op jaarbasis.