Van Mossel breidt zakelijke fietslease-aanbod fors uit

fietslease

Van Mossel Automotive Groep breidt het zakelijke fietslease-aanbod fors uit. Dankzij de samenwerking met Hellorider bieden de leasemaatschappijen van Van Mossel – Van Mossel Autolease, J&T Autolease en DirectLease – voortaan keuze uit alle merken en typen e-bikes die via een professioneel platform eenvoudig en gebruiksvriendelijk te bestellen zijn. Met zakelijke fietslease levert Van Mossel tailormade oplossingen voor werkgevers en werknemers. Dit om de fiscale voordelen van het nieuwe, begin 2020 door de overheid gelanceerde fietsplan te benutten.

Fietsen is en blijft een populaire manier van forenzen voor werknemers. Nu al kiest 24% van werkend Nederland voor de fiets of het OV. Uit onderzoek blijkt dat 94% van de werknemers flexibiliteit in reisvorm wenst. 46% daarvan verkiest de fiets als voorkeursvervoermiddel. De nieuwe ‘Fiets van de Zaak’ regeling die de overheid op 1 januari 2020 introduceerde, stimuleert werknemers om die overstap naar de fiets te maken. Deze regeling biedt de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand en een fiscale bijtelling van slechts 7% een e-bike via hun werkgever te leasen.

Voordelen voor werkgever én werknemer

“Zakelijke fietslease brengt zowel voor de werkgever als werknemer belangrijke voordelen met zich mee”, verklaart Armand van Veen, Algemeen Directeur. “Met deze duurzame dienst kunnen werkgevers hun CO2-footprint verlagen, de parkeerdruk op kantoor beperken en hun personeel een fiscaal gunstig en vooral gezond mobiliteitsalternatief bieden. Werknemers rijden via zakelijke fietslease al vanaf € 6 per maand een nieuwe e-bike inclusief onderhoud, service en verzekering. Verder profiteren ze daarbij van een gunstige bijtellingsregeling waardoor ze onder de streep uiteindelijk minder betalen.”

Meer informatie

Wil je meer weten? Check dan vooral de website van Van Mossel.