Van Mossel heropent Mega Occasion Centrum tijdens Pasen: 300 auto’s en gloednieuw interieur

Van Mossel mega occasion centrumMossel

Het paasweekend is ideaal om te benutten aan zaken waar je normaal gesproken geen tijd voor hebt, zoals het uitzoeken van een nieuwe auto. En laat het nu goed uitkomen dat Autobedrijf Van Mossel flink heeft uitgepakt en met Pasen het ‘Mega Occasion Centrum’ (MOC) heropent op Kraaiven. De afgelopen weken is er hard gewerkt om de bezoekers niet alleen te verrassen met driehonderd kwaliteitsoccasions, maar ook met een gloednieuw interieur van de showroom.

Onder het genot van een Van Mossel-gebakje, vertelt vestigingsdirecteur Martijn van Beek over de nieuwe look van het occasion centrum. “We hebben alle automerken onder één dak en kunnen onze klanten van een totale service voorzien. Schaf je hier in Tilburg je occasion aan? Dan heb je garantie en service in ongeveer elke gemeente of regio.” Dit is te danken aan het brede netwerk van Van Mossel door heel Nederland. En extra belangrijk: het Mega Occasion Centrum is tweede paasdag geopend!

Garantie, service en een app

De vestigingsdirecteur gaat verder. “De kracht van het aanschaffen van een occasion bij het MOC is dat de geschiedenis van zo goed als iedere auto bekend is. Daaraan wordt ook de Van Mossel Garantie gekoppeld: die voorziet in onder meer zes maanden garantie, 14 dagen omruilgarantie en is uit te breiden met een extra servicepakket.” Ook kun je gebruik maken van een handige ‘Mijn Van Mossel-omgeving’. Dit is een app waarmee je onder andere service-afspraken kunt maken, geattendeerd wordt op belangrijke zaken als een bandenwissel, maar ook van kortingen kan genieten op weekendjes weg.

Van Mossel

Outdoor Occasions in Oisterwijk

Naast de locatie in Tilburg, is ook de vestiging in Oisterwijk onlangs verbouwd. Hier richt Van Mossel zich specifiek op SUV’s en 4×4 modellen. “Het outdoor-team staat in Oisterwijk voor je klaar met een aanbod van zo’n 125 auto’s,” vertelt vestigingsdirecteur Bas Daanen. Hij vult aan: “Het is een feest voor de liefhebbers en gebruikers van deze categorie auto’s. Het aanbod gaat van Audi en Volkswagen tot Land Rover en Renault. Maar dit is slechts een greep uit het brede aanbod.”

Geopend met Pasen

Beide locaties – zowel in Tilburg als Oisterwijk – zijn tweede paasdag geopend! Gezien de huidige maatregelen, is het wel nodig om een afspraak te maken. Dat kan voor beide locaties via deze website.