Van Mossel komt met creatieve oplossing tijdens de lockdown: test je favoriete auto gratis aan huis

Van Mossel

Helaas hebben we weer te horen gekregen dat de huidige lockdown met drie weken verlengd wordt. Dit wil zeggen dat we nog tot en met 9 februari thuis zitten en veel van onze aankopen online moeten. Gelukkig zijn er veel bedrijven die hier creatief op anticiperen: Van Mossel bijvoorbeeld. Een auto bestel je natuurlijk niet zomaar online zoals je dat bijvoorbeeld met kleding zou doen. Hier komt nét wat meer bij kijken en je wil wat gevoel kunnen krijgen bij je potentiële auto. Gelukkig heeft Van Mossel de oplossing: zij kunnen nu het hele verkoopproces thuis aanbieden.

Test gratis je potentiële nieuwe auto

In de virtuele showroom begint de zoektocht naar je nieuwe auto. Hier kun je rustig vanaf de bank bekijken wat Van Mossel allemaal op voorraad heeft. Het toffe is dat Van Mossel daarna gewoon bij je aan huis komt met de door jouw uitgekozen auto, zodat jij een gratis proefrit kan maken om te ervaren of jij en de auto een match zijn. Via de website maak je hiervoor heel makkelijk een afspraak. De proefrit kan ook in de avond gepland worden en terwijl jij de proefrit rijdt, kan de verkoopadviseur de eventuele inruilauto taxeren. Ideaal!

Benieuwd hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Check dan vooral onderstaande video. Wellicht rijd je binnenkort wel in je nieuwe aanwinst rond en is dat toch een stukje geluk in deze moeilijke tijden.