Van Mossel lanceert Willem II Editions: vijf seizoenen korting, jubileumlogo op je auto en veel meer

Van Mossel

Leev’ Hoezee, voor Willem II! Wist je dat Van Mossel de officiële autosponsor is van Willem II? Bij dezen! Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de club, introduceren zij de Willem II-edities. Dat wil zeggen dat je bij een deelnemend actiemodel een maandelijkse korting ontvangt van €12,50 per maand op je privé lease maandtarief. En dat maar liefst vijf seizoenen (60 maanden) lang.

Bij deze actie is onderhoud, verzekering en wegenbelasting inbegrepen. Zo heb je nooit meer hoge kosten aan je auto: het enige wat jij hoeft te doen is tanken. En om van jouw Willem II Edition écht een collectors item te maken, kun je ervoor kiezen om je nieuwe auto (subtiel) te voorzien van het Willem II-jubileumlogo. Deelnemende modellen bij Van Mossel zijn bijvoorbeeld de Fiat 500 Dolcevita, de Opel Corsa Edition, de Ford Puma Titanium en meer. Alle deelnemende modellen bekijk je hier (log in met de actiecode: WillemII125).

Maak kans op een hele mooie prijs

Extra leuk: wanneer je gebruik maakt van deze speciale actie, maak je ook kans op een stadiontour én meet & greet met diverse spelers. Wil je meer informatie over deze actie? Wil je meer informatie over deze actie? Check dan snel de website.