Van Mossel levert internationale finalist Top SEAT People 2017-2018

Top SEAT People

De beste SEAT medewerkers 2017-2018 van Nederland zijn bekend. Eind januari vond de nationale finale van Top SEAT People plaats en werd de Tilburgse Pieter van Bijnen uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘Verkoopadviseurs’. Dat is nog eens een mooie prestatie, niet alleen voor Van Mossel, waar Pieter werkzaam is, maar voor heel Tilburg!

Foto: Winnaar ‘Verkoopadviseurs’ Pieter van Bijnen (tweede van links) met de andere winnaars.

De nationale finale

De nationale finale van Top SEAT People 2017-2018 startte in Leusden op de Pon Academy en werd geopend door Hans Mulder, directeur van SEAT Nederland. De deelnemers streden in vijf categorieën tegen elkaar, onder het toeziend oog van David Bonet en Laia Comas van International Service Training van SEAT SA. In vier verschillende opdrachten konden de deelnemers punten scoren op hun SEAT- en vakkennis en vaardigheden.

Nieuw dit jaar was de categorie Fleetsales. Hiermee kwam het aantal finalisten uit op 36. Zij waren de best scorende van de ruim 100 deelnemers aan de online voorronde.

Op naar Barcelona

De winnaars en de nummer 2 van categorie ‘Techniek’ hebben zich geplaatst voor de internationale finale van de Top SEAT People 2017-2018. Deze vindt plaats op van 16 tot en met 18 maart in Barcelona, de thuisstad van SEAT. In de finale neemt Tilburgs trots Pieter van Bijnen samen met de andere Nederlandse kampioenen het op tegen de wereldwijde concurrentie uit meer dan dertig andere landen. Dat belooft een weekend vol spanning, sensatie, fun én SEAT te worden.