Van Mossel open tijdens Koningsdag en geeft Staatslot cadeau bij elke afspraak die dag

Van Mossel Koningsdag

Ben jij jezelf aan het oriënteren op een nieuwe of gebruikte auto? Dan hebben wij een tip voor je. De vestigingen van Van Mossel zijn namelijk geopend met Koningsdag! Dit wil zeggen dat je deze fijne vrije dag nuttig kunt besteden en misschien wel je droomauto tegen het lijf loopt. En wie weet zien ze jou heel snel terug voor de aanschaf van nog een stel auto’s, want Van Mossel heeft een mooi cadeau voor iedereen die een afspraak maakt op Koningsdag 27 april. 

Openingstijden Koningsdag

Het team van Van Mossel staat op Koningsdag voor je klaar van 9.00 uur tot 18.00 uur. Ideaal is dat je vooraf alvast een kijkje kan nemen in de online showroom. Hier vind je zowel nieuwe auto’s als occasions.

Gratis staatslot

Wie weet is jouw afspraak veel geld waard, want bij een afspraak op 27 april ontvang je een gratis Staatslot vanuit Van Mossel. Uiteraard is winkelen op afspraak nog van kracht, dus een afspraak boeken kan via deze website.

Over Van Mossel

Van Mossel Automotive groep is met ruim 4.600 medewerkers in 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere automotive bedrijven in Nederland. In regio Tilburg vind je meerdere Van Mossel locaties, waaronder het Mega Occasion Centrum op Kraaiven dat recent verbouwd is. Op zoek naar een SUV of 4×4 model? Daarvoor kun je ook dichtbij huis terecht, namelijk bij Van Mossel outdoor in Oisterwijk.