Van pedagogisch medewerker tot accountmanager slaap: dit zijn de leukste vacatures

de leukste vacatures

Nieuwe week, nieuwe kansen! Wil je je creativiteit kwijt als signmaker/monteur bij Quaform? Of ben jij goed met kinderen en wil je werken in de kinderopvang? Daarnaast zijn er bij VIVISOL een heleboel mooie functies te vervullen. Lees snel verder.

Uitgelichte tips

Werken bij Quaform

Quaform is 15 jaar werkzaam in de signbranche. Met een klein team van 9 medewerkers zijn ze specialist in de uitvoering en belettering van allerlei reclame-uitingen van voertuigen tot interieurwanden – ontwerp – belettering – montage – full wrap – gifts en bedrijfskleding. Het motto van Quaform is ‘P(l)akkende communicatie!’ Ze zijn allemaal creatief, prettig gestoord en informeel!

Ben jij de Allround Signmaker / Monteur die ze zoeken? Check de vacature!

Werken bij Servicebureau Kinderopvang

Werken bij de kinderopvang is volgens Servicebureau Kinderopvang het allerleukste wat er is. Want zij mogen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen! Ze zorgen ervoor dat jouw (maatschappelijke) hart sneller gaat kloppen. Ze zijn onderdeel van Stichting Kinderopvanggroep en ondersteunen meer dan 80 kinderopvanglocaties in Tilburg en regio Zuid-Oost Brabant. Er staan vacatures voor verschillende functies open.

Check alle vacatures hier.

Werken bij VIVISOL

VIVISOL is een totaalpartner binnen de zorg. Ze verzorgen verschillende therapieën bij mensen thuis. Het gaat hierbij vooral om therapie die de conditie van de longen en luchtwegen behandelt. Maar slaapapneu is ook een groot onderdeel van het bedrijf. Naast het leveren van apparatuur en toebehoren dragen ze ook zorg voor de begeleiding van patiënten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg en vanuit daar bedienen ze, met meer dan 300 collega’s, heel Nederland. De Brabantse gemoedelijkheid zit goed verweven in de bedrijfscultuur. En menselijke en persoonlijke benadering kenmerkt VIVISOL.

Nieuwsgierig? Bekijk alle vacatures hier.

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden