Van pop tot punk en van dance tot disco: Café de Buizerd opent over twee weken aan de Paleisring

Café de Buizerd

Een nieuwkomer aan de Paleisring! Over twee weken open hier namelijk Café de Buizerd. Het café vervangt Twist Tilburg tussen Ruby’s Irish Pub en Feestcafé de Prins. Momenteel wordt er nog flink verbouwd, maar over enkele weken kun je hier lekker op stap. Om precies te zijn: vanaf vrijdag 25 maart. Lees snel verder. 

Aan het roer van de zaak staan de ondernemers Louis Janssens en Simeon Meijer. Zij zagen een gat in de markt op deze locatie: een plek in de stad waar je lekker kunt dansen, maar zich niet richt op studenten en jongeren. Bij Café de Buizerd draaien ze straks de herkenbare hitjes van weleer. Van pop tot punk en van dance tot disco: alles komt voorbij. Hoe de eigenaren een dagje bij Café de Buizerd omschrijven? Je begint met een lekker drankje op het terras. Zodra je maag begint te knorren, hebben ze een lekkere daghap voor je klaarstaan zodat je lekker kunt blijven tafelen. ’s Avonds slingeren de dj’s de muziek aan, gaan de tafels en krukken aan de kant en kun je tot diep in de nacht door dansen.

Er wordt nog flink geklust!

Borrels & vergaderingen

Op de dagen dat Café de Buizerd gesloten is, kun je de zaak wel afhuren voor besloten borrels en vergaderingen. Dat kan van maandag tot en met woensdag. Mocht je hier interesse in hebben, kun je het beste een mailtje sturen naar info@debuizerdtilburg.nl.

Nieuw aan de Paleisring

Café de Buizerd is niet de enige nieuwkomer aan de Paleisring. Dit voorjaar opent hier namelijk ook een prachtige sportsbar de deuren. Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral dit artikel voor meer informatie.

Meer informatie

Momenteel zijn ze nog aan het verbouwen bij Café de Buizerd aan de Paleisring 17, maar over een paar weken kun je er gezellig borrelen en stappen. Ze zijn geopend op de volgende momenten:

  • Donderdag: 18:00 – 02:00 uur
  • Vrijdag: 14:00 – 04:00 uur
  • Zaterdag: 14:00 – 04:00 uur
  • Zondag: 14:00 – 02:00 uur

Wil je meer weten over de zaak? Check dan vooral de website.