Van pubquizzen tot Tapbier Thursday: Stadsbrouwerij 013 is van alle markten thuis!

Pubquiz stadsbrouwerij

Stadsbrouwerij 013, de plek waar er altijd iets te beleven is als het gaat om bier. Er zijn wekelijks en maandelijks leuke acties en events die een bezoekje waard zijn! Het proeflokaal en het brouwlokaal van Stadsbrouwerij 013 zijn de perfecte locaties om nieuwe bieren te ontdekken en je onder te laten dompelen in de wereld van bier. Wij zetten alle acties en events voor je op een rijtje.

Pubquiz

Iedere eerste dinsdag van de maand is er een pubquiz in het brouwlokaal. Je kunt meedoen in teams van maximaal vijf spelers. Trommel je vrienden op, schrijf je in en bereid je voor op een avond vol plezier en uitdagingen, onder het genot van de lekkerste bieren natuurlijk!

  • Iedere eerste dinsdag van de maand;
  • Inloop van 19:30 tot 20:00 uur;
  • Teams kunnen zich inschrijven van min. twee tot max. vijf personen;
  • Kosten voor de pubquiz bedragen €5,- p.p. (ter plaatse te betalen).

Pubquiz stadsbrouwerij

Brouwershap

Laat je iedere week verrassen met een driegangendiner speciaal bedacht door de chef van Stadsbrouwerij 013 voor maar €26,50! Op maandag wordt het menu bekendgemaakt via de socials en op dinsdag en woensdag kun je lekker komen genieten van het menu in het proeflokaal. Een goede deal en zeker in combinatie met de speciaalbieren van Stadsbrouwerij 013 natuurlijk.

  • Een smaakvol driegangendiner voor maar €26,50;
  • Iedere week een nieuw menu;
  • Alleen te bestellen op dinsdag of woensdag.

brouwershap stadsbrouwerij

Tapbier Thursday

Ontdek iedere donderdag nieuwe bieren tijdens ‘Tapbier Thursday’! Bij ieder tapbiertje dat je bestelt, krijg je een stempel. Heb jij drie stempels verzameld en is je stempelkaart vol? Dan ontvang je een gratis tapbiertje! Gratis bier, dat klinkt toch als muziek in de oren?

  • Iedere donderdag;
  • Bij ieder tapbiertje ontvang je een stempel op je stempelkaart;
  • Heb je drie stempels verzameld? Dan krijg je een gratis tapbiertje!

tapbier thursday

High proeverijen

Een high beer, high wine of een high cocktail, bij Stadsbrouwerij 013 heb je het allemaal!

Proost met jouw favoriete drankjes terwijl je geniet van drie luxe borrelplanken. Een middagvullend programma waarbij je de signature bites van Stadsbrouwerij 013 proeft.

  • Iedere dag te bestellen in het proeflokaal;
  • Tussen 12:00 en 14:30 uur;
  • Kies voor bier, wijn of cocktails – drie borrelplanken gevuld met de signatures van Stadsbrouwerij 013!

high proeverijen stadsbrouwerij

Proeverijen

Hoe wordt bier eigenlijk gebrouwen? Waar komen de verschillende smaken in speciaalbier vandaan? Wat is het verschil tussen bierstijlen? Zijn dit vragen waar jij het antwoord graag op zou willen weten? Kom dan naar een bierproeverij bij Stadsbrouwerij 013! Elk weekend worden er proeverijen georganiseerd waarbij je de speciaalbieren van Stadsbrouwerij 013 proeft en al je vragen kunt stellen aan de bierspecialist!

proeverijen stadsbrouwerij

Meer informatie

Zoals je ziet, is er altijd wel iets te beleven bij Stadsbrouwerij 013. Naast deze vaste activiteiten kun je er van dinsdag t/m zondag terecht vanaf 12:00 uur om te komen lunchen of dineren. Als je zeker wil zijn van een plekje, is het slim om te reserveren. Cheers!