Van schilder tot oproepkracht: dit zijn de leukste vacatures van Tilburg

leukste vacatures

Of je nu op zoek bent naar een bijbaan of een fulltime baan, of je nu liever met je handen bezig bent of graag op kantoor werkt. Je bent aan het juiste adres! We hebben namelijk weer de leukste vacatures van Tilburg voor je verzameld. 

Bruers & Boutier Schilderwerken

Bruers & Boutier Schilderwerken is op zoek naar een voorman schilder. Als voorman schilder werk je met 2 tot 3 andere schilders bij particuliere opdrachtgevers. Je komt te werken in een ambitieus en innovatief groeiend Tilburgs schildersbedrijf. Bij voorkeur zoeken ze iemand met tien jaar ervaring.

The Sting

Als jij graag je handen uit je mouwen steekt, let dan op. Het distributiecentrum van The Sting is namelijk op zoek naar logistiek medewerkers. Er staan twee vacatures open. Eén waarbij gezocht wordt naar medewerkers die 32 tot 38 uur meewerken in de dagploeg. In de andere vacature zoeken ze een oproepkracht logistiek voor in de avondploeg.

Coolblue

Het magazijn van Coolblue heeft momenteel veel vacatures uitstaan! Zo zijn ze op zoek naar reachtruckchauffeurs, magazijnmedewerkers, heftruckchauffeurs en medewerkers retouren. Het gaat om fulltime-, parttime- en bijbanen. Het gaat in totaal om zes vacatures.

Meer leuke vacatures

Vacaturenieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: