Van werken bij ’t Taphuys tot werken in een Kaas & Delicatessen zaak: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg!

Max Mulder station

Foto gemaakt door: Max Mulder

Zoals elke maandag zetten we voor jou weer de leukste vacatures in Tilburg op een rijtje! Ben jij nog op zoek naar een baan? Lees dan snel verder!

Werken bij ’t Taphuys

Wil jij werken in een mooie en gezellige horecazaak in Tilburg? Echte horeca-toppers kan ’t Taphuys altijd gebruiken! Het bijzondere bij ’t Taphuys zijn de bierwand en wijnkast waar de gasten zelf hun eigen en bier en wijn kunnen tappen. Daarnaast hebben ze de lekkerste gerechten op de kaart staan voor zowel lunch, borrel als diner. Hieronder de vacature mogelijkheden op een rijtje!

Werken bij Lekkernij Tilburg

Lekkernij Kaas & Delicatessen bestaat al ruim twintig jaar. Ooit begonnen op de Tilburgse Westermarkt waar ze tot op heden nog steeds zitten. Het grote assortiment zorgt voor een unieke beleving op het gebied van foodspecialiteiten. Je kunt bij Lekkernij terecht voor een plakje kaas of hesp, of voor verse truffels maar ook voor een compleet verzorgde borrelplank. Het team gaat voor een gezellige sfeer, top producten en een unieke beleving. Lekkernij investeert graag in hun teamleden: dus ook in jou!

Klooster Nieuwkerk Goirle zoekt zelfstandig werkend kok

Heb jij een passie voor koken en maak jij het mensen graag naar de zin? Dan zoekt Klooster Nieuwkerk jou! Klooster Nieuwkerk Goirle is namelijk op zoek naar een enthousiaste, creatieve, ervaren, zelfstandig werkende kok. De keuken biedt een jong en gezellig team, met een fijne werksfeer. In de professionele keuken wordt zowel ontbijt, lunch als diner bereidt met een veelzijdige menukaart. Geen een dag is hetzelfde op het klooster. Jouw werkrooster is zelf in te vullen in overleg met collega’s. De keuken sluit om 20.00 uur, waardoor er geen late uren worden gedraaid in de keuken.

Proti Cleaning Schoonmaakgroep zoekt schoonmaakmedewerk(st)ers

Proti Cleaning Schoonmaakgroep is op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers voor verschillende panden in de Reeshof. Het gaat om diverse panden (basisscholen) waar het bedrijf vanaf 15.00 uur / 15.30 uur mag starten. Komt het beter uit om later te starten, dan is dat ook geen probleem. De werkzaamheden bestaan uit het stofzuigen en dweilen van de vloeren en het schoonmaken van de lokalen en toiletten. Het aantal uren kun je samen bepalen. Per locatie gaat het om 10 tot 15 uur per week.

Gemeente Tilburg zoekt bestuursassistent

De afdeling bestuurszaken ondersteunt het bestuur van de Gemeente Tilburg in haar dagelijkse werk, bij haar besluitvorming, in het bouwen en onderhouden van relevante netwerken in en buiten de stad en bij het zijn van een betrouwbare en controleerbare overheid voor haar inwoners. Vind je een politiek bestuurde organisatie en ontwikkelingen in de stad interessant? Ben je dienstverlenend in hart en nieren, houd je ervan om in een hectische omgeving werkzaamheden te prioriteren en met het juiste gevoel en verstand op te pakken? Dan is het werken voor het bestuur van de 7e grootste stad van Nederland de baan voor jou!

De LocHal zoekt medewerk(st)er horeca voor in het StadsCafé

De LocHal is dé openbare plek van en voor alle Tilburgers. Het is een ontmoetingsplek en werkplek in één, een samenwerkplaats. Een laagdrempelige plek waar alles en iedereen samenkomt. Van buurtbewoner tot wereldburger, van jong talent tot professional. Voor leren en studeren, ondernemen en onderzoeken, ontmoeten en vergaderen, creëren en innoveren, exposeren en presenteren. Een belangrijk onderdeel van de LocHal is het Stadscafé. Als Medewerker Horeca bij de bibliotheek ga je aan de slag in het Stadscafé en MindLabs. Daar zorg jij dat de verwachtingen van de gasten worden overtroffen door ze een uitstekende gastbeleving te geven, voornamelijk overdag, in het weekend en bij activiteiten in de LocHal soms ook in de avonden.

Werken bij Pathé

Werken bij Pathé betekent: leuke collega’s, een goed salaris, makkelijk te combineren met je studie, werken bij een marktleider én ook nog eens gratis naar de film. Een goede bioscoopervaring geeft ontspanning, ontsnapping, inspiratie, inzicht, medeleven of gewoon plezier. Dé aller beste filmbeleving creëren voor onze bezoekers, daar hebben zij jouw hulp bij nodig! Samen met je collega’s zet jij dat stapje extra om de bezoekers een onvergetelijk uitje te bezorgen. Door de afwisselende taken die bij jouw rol horen, is elke werkdag anders. Je komt in een team met gezellige collega’s te werken in één van de sfeervolle bioscopen.

Meer vacatures

Natuurlijk staan er nog véél meer vacatures online in onze vacaturenbank. Zit jouw perfecte baan er niet bij? Klik dan hier voor meer vacatures!

Vacature nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Meld jezelf dan snel aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden