Vanaf deze week op de buis: Tilburgse Demi in Temptation Island

temptation island

Precies op Valentijnsdag is het tijd voor een nieuw seizoen van één van de meest spraakmakende televisieprogramma’s van het vaderland: Temptation Island. Sowieso onderwerp van gesprek bij menig koffiezetapparaat, groepsapp of op straat, maar voor Tilburg dit jaar extra bijzonder. 

Foto: RTL

Er doet namelijk een Tilburgse mee: de 23-jarige Demi van den Hoof. Ze is 23 jaar, werkte als barvrouw bij Club Fix en doet mee als verleidster. In de aankondiging geeft de Tilburgse schôône aan te kicken op onbereikbare mannen.

Via Instagram geeft ze een inkijkje in haar leven en geeft ze alvast antwoord op een aantal vragen die ze van haar volgers over Temptation Island ontving. Zo geeft ze aan de tijd van haar leven te hebben gehad tijdens Temptation Island en dat ze niets heeft gedaan waar ze spijt van heeft. Ook zegt ze dat haar ouders ruimdenkend zijn en daarom geen probleem hebben met haar deelname aan het televisieprogramma.

Demi op televisie bekijken

Temptation Island wordt vanaf donderdag 14 februari wekelijks uitgezonden. De afleveringen zijn om 20:30 uur op RTL5 te zien. Kijkers met een Videoland-account hebben geluk. Er worden aanstaande donderdag in een keer drie afleveringen online gezet.