Vanaf maandag kan iedereen weer recreatief zwemmen bij Stappegoor

buitenbad

Goed nieuws voor alle vakantiegangers, want vanaf maandag kun je weer recreatief zwemmen in het binnen- en buitenbad van Stappegoor! Daarbij wordt het verdere aanbod in de Tilburgse zwembaden ook weer uitgebreid. Er verandert dus best wat, daarom vatten we het even voor je samen.

Vanaf 13 juli kun je dus weer recreatief zwemmen bij Recreatiebad Stappegoor, zowel binnen als buiten. Voor alle zwembaden (dus ook Drieburcht en de Reeshof) is reserveren voor een tijdsblok verplicht en moet je je natuurlijk houden aan de 1,5 meter afstand regels. Ook kun je alleen met pin betalen. Je mag vanaf deze datum wel weer douchen, de lockers gebruiken en je vooraf omkleden in de cabines. Bij binnenkomst wordt een gezondheidscheck gedaan.

Zomervakantie rooster

Recreatiebad Stappegoor is de hele zomervakantie open, Sportcomplex Drieburcht en Zwembad Reeshof zijn in de zomer een aantal weken gesloten wegens gepland onderhoud. Drieburcht is de eerste twee weken geopend en sluit van 27 juli tot en met 23 augustus haar deuren. Het zwembad in de Reeshof is gesloten van 13 juli tot en met 9 augustus, maar de laatste twee weken van de zomervakantie is het weer geopend.

Verder is het handig om te weten dat het familieticket in de zomervakantie niet geldig is en dat er in Drieburcht en in de Reeshof weer wordt gestart met Spettertijd. Voor de hele zomervakantie geldt voor alle zwembaden dat je een tijdsblok moet reserveren, het rooster vind je op deze pagina.

Abonnementen en badenkaarten weer geldig

Vanaf 24 augustus zijn ook alle abonnementen en badenkaarten weer geldig. Deze worden verlengd met de periode dat de kaarten niet geldig waren. Dit gaat automatisch en hoef je dus niets voor te doen. Verder is het handig om dit artikel eens te lezen als je aan badenkaart of abonnement hebt, er veranderen namelijk nog een aantal zaken.