Vandaag is het de ‘Dag van de Zorg’, alle zorgmedewerkers deze dag in het zonnetje

Dag van de Zorg

Op 12 mei viert Nederland de nationale Dag van de Zorg. Een dag waarop alle zorgmedewerkers van Nederland worden bedankt voor het betekenisvolle werk wat ze dagelijks verzetten. Afgelopen jaar is de druk op het zorgpersoneel ongekend hoog geweest en daarom verdient deze groep het des te meer om in het zonnetje gezet te worden. Zorginstelling Amarant grijpt daarom de editie van dit jaar aan om extra uit te pakken. 

Een speciale dag

Op De dag van de Zorg (voorheen Dag van de Verpleging) krijgt elke medewerker bij Amarant traditiegetrouw een kleine attentie, zo ook dit jaar. Daarnaast kun je de komende tijd door heel Brabant posters in het straatbeeld tegen waarop Amarant haar medewerkers bedankt voor hun inzet. Een heerlijk gevoel wanneer je naar je werk rijdt en bedankt wordt als medewerker voor je inzet! Een mooi gebaar vanuit Amarant voor een team van medewerkers met een onmisbare functie in de maatschappij.

Dag van de Zorg

Wil jij werken bij Amarant?

Wist je dat ze bij Amarant regelmatig mooie vacatures open hebben staan? Hoe het is om te werken bij Amarant, kan natuurlijk niemand beter vertellen dan medewerkers zelf. Zo deden eerder Laurien, Stijn en Alice & Elise hierover hun verhaal. De openstaande vacatures van Amarant vind je hier.

Over Amarant

Amarant draagt bij aan het welzijn en geluk van mensen met een (verstandelijke) beperking, autisme of hersenletsel. Ze helpen problemen te verminderen, stimuleren de zelfredzaamheid en zetten ons in voor een hogere kwaliteit van leven. Dat doen ze in verbinding met verwanten, medezeggenschap en samenwerkingspartners. Bij Amarant denken ze vooral in de mogelijkheden die mensen met een (verstandelijke) beperking, autisme of hersenletsel hebben. Samen met verwanten, medezeggenschap en samenwerkingspartners dragen we bij aan het welzijn en geluk van onze cliënten.