Varen in Tilburg: bij deze 6 bedrijven kun je bootjes huren

varen in Tilburg bootje huren

Met heerlijk weer is het fantastisch vertoeven in Tilburg. Volle terrassen, levendigheid op de kade van de Piushaven en veel bootjes op het water. Maar waar in Tilburg kun je nu een bootje of kano huren? Wij geven je 5 tips.

Foto: Jules van Iperen

#1: Stichting Tilburg AHOI

Bij Tilburg AHOI kun je verschillende bootjes huren. Ook bieden ze diverse arrangementen aan. Denk aan vaartochten met eten & drinken erbij, vaartochten met een gids die je alles vertelt over de omgeving of vaartochten met livemuziek aan boord.

#2: AQUAfun4you

AQUAfun4you verhuurt zowel waterfietsen, kano’s als Whaly motorbootjes. De tarieven zijn ook nog eens heel erg betaalbaar. Zo betaal je voor een waterfiets €5,- per uur per persoon. Dit geldt ook voor de kano’s. Voor een motorbootje betaal je €15,- per persoon per uur.

#3: De Kuierlat

De Kuierlat heeft verschillende bootjes en kano’s in de Piushaven liggen. Deze zijn voor een fluisterboot €15,- per persoon voor twee uur (met een minimaal starttarief van €60,-)  en €10,- per persoon voor twee uur kanoën. Je kunt uiteraard zelf je hapjes en drankjes meenemen of het door De Kuierlat laten verzorgen.

  • Bekijk de website voor meer informatie en mogelijkheden

#4: Villa Pastorie

Villa Pastorie is een prachtige horecagelegenheid aan de Piushaven. Buiten het feit dat je er heerlijk kunt eten en drinken, bieden ze ook vaararrangementen aan. Geheel verzorgde vaartochten waar je geniet van de mooie omgeving, lekkere hapjes en heerlijke drankjes.

  • Bekijk de website voor alle vaararrangementen van Villa Pastorie

#5: Schippersvolk

Laat je varen door Tilburg met stichting Schippersvolk. Ze bieden verschillende arrangementen aan. Denk aan varend ontbijten, lunchen, dineren, borrelen, vergaderen, proeverijen, picknick en veel meer.

  • Bekijk de website voor de vaararrangementen van Schippersvolk

#6: Restaurant Harboury

Wat is er fijner dan heerlijk varen door de Piushaven? Genietend van een hapje en drankje met de kwaliteit die je van Restaurant Harboury gewend bent, maar dan op het water. Je hebt verschillende arrangement. Bijvoorbeeld een boottocht met diner: je geniet van een amuse, bubbels, boottocht en afsluitend een culinair viergangendiner.

Vakantie in eigen stad

De kans dat je komende zomer vakantie in eigen stad viert, is groot. Daarom hebben we een handige pagina aangemaakt met een hoop tips hoe jij je vakantie in Tilburg het beste kunt besteden. Met hotspots, fijne adresjes, handige informatie en nog veel meer.