Veel activiteiten bij Foto Tuerlings

Zaterdag – Demonstratie Foto- en Videoshows maken (winkel Heuvel 27)
Heeft u ook zo veel foto’s en/of video’s gemaakt? Veel mensen laten deze fotos/video’s nu alleen maar op hun camera of computer staan. U kunt er echter veel leukere dingen mee doen om ze te presenteren aan uzelf, familieleden en bekenden!

Foto Tuerlings laat u zien hoe u bijvoorbeeld van uw foto’s een fotoshow maakt, inclusief titels, overgangen, effecten en een achtergrondmuziek. Deze fotoshow kunt u op DVD branden zodat u het op TV kunt bekijken. Videobewerken komt ook aan de orde. Hoe knip ik slechte stukken uit mijn film; hoe maak ik titels, overgangen en effecten; hoe verbeter ik de kwaliteit van mijn film? U zult verbaasd zijn hoe snel u uw opnames kunt veranderen in een professioneel ogende film. Dit alles gebeurt m.b.v. de programma’s Foto’s op CD & DVD en Video deLuxe van Magix, marktleider op dit gebied.

De demonstraties Fotoshows maken en Videobewerken duren beide een half uur en worden gedurende de hele dag, tussen 11.00 en 16.00 herhaald bij Foto Tuerlings aan de Heuvel 27 in Tilburg-centrum.

Zaterdag – Demonstratie Canon EOS en Selphy printer (winkel Heuvelstraat 106)
In de winkel aan de Heuvelstraat 106 te Tilburg worden aanstaande zaterdag van 10.00 tot 16.00 de mogelijkheden van de Canon EOS digitale spiegelreflexcamera gedemonstreerd door een medewerker van Canon Nederland. Ook het direct printen en de voordelen daarvan op een Canon Selphy Printer komen aan bod.

Zondag – Demonstratie Sony Alpha spiegereflexsysteem (winkel Heuvel 27)
In de winkel aan de Heuvel 27 te Tilburg worden aanstaande koopzondag van 12.00 tot 17.00 de mogelijkheden van het Sony Alpha spiegelreflexsysteem gedemonstreerd door een medewerker van Sony Nederland. Ook speciale Sony Alpha objectieven kunnen uitgeprobeerd worden.