Veel belangstelling voor nieuwbouwproject Rooi Harten

Veel belangstelling voor Rooi Harten.
 
Er is erg veel belangstelling voor het nieuwbouwproject Rooi Harten, zo meldt de ontwikkelaar Van der Weegen Bouwgroep.

In de afgelopen dagen hebben zich bijna 200 mensen aangemeld voor de start verkoop op 1 april aanstaande.

“De belangstelling is oprecht, van een groot aantal mensen weten we zelfs al naar welk woningtype hun voorkeur uitgaat.”

Van der Weegen heeft geïnteresseerden van het plan gevraagd om aan de hand van een enquête aan te geven naar welk woningtype uit het plan hun voorkeur uitgaat, de respons was bijzonder hoog.

“Voor alle woningtypen in het plan bestaat belangstelling maar op een tweetal ontwerpen krijgen wel erg veel respons, daar zullen ouderwets moeten loten!”

Van der Weegen meldt dat het hen goed doet dat er zoveel positieve reacties op het plan binnenkomen. “Iedereen weet dat je in de huidige huizenmarkt een lange adem nodig hebt, dat is soms best moeilijk maar het geeft veel energie als het tij dan lijkt te keren. Werken op 2de paasdag wordt meestal niet met gejuich ontvangen maar hier heeft iedereen van ons kantoor zin in.”

Rooi Harten is ontworpen door DAT (De Architectenwerkgroep Tilburg) er worden 51 woningen gebouwd in vijf verschillende types. Van der Weegen biedt de woningen inclusief luxe keuken en badkamer aan. Daarnaast kan er worden gekozen voor diverse indelingsvarianten, pakketten om de energielast te verlagen of een compleet ingerichte tuin.

Voor meer informatie over het project: verkoopmanifestatie op 1 april van 13.00 tot 16.00 uur of kijk op www.RooiHarten.nl of neem contact op met Van der Weegen telnr. 013- 53 52135.