Veel interesse in Hudson’s Bay pand: mogelijk combinatie retail, kantoren en meer

hudson's bay

Het is alweer bijna drie maanden geleden dat Hudson’s Bay uit het gigantische pand aan de Heuvelstraat vertrok. Sindsdien hebben veel inwoners en ondernemers in Tilburg maar één vraag: wat komt ervoor terug. Matthijs Storm, eigenaar van Wereldhave, laat aan RetailNews weten dat hij verwacht dat het pand op termijn weer verhuurd wordt. 

De eigenaar van Wereldhave zegt dat ze door veel partijen zijn benaderd, het is namelijk de beste plek van Tilburg!

Wat gaat er komen?

Matthijs Storm vertelt aan RetailNews dat op de begane grond en de eerste verdieping van het pand retail komt. Ook voor de kelder is er interesse. Naar alle waarschijnlijk komt hier een supermarkt of fitnesscentrum. Ten slotte gaan de bovenste verdiepingen mogelijk omgetoverd worden tot appartementen of kantoren.

Wat willen de Tilburgers?

Eerder vroegen we aan de inwoners van Tilburg wat zij graag in het pand van Hudson’s Bay zien komen. De populairste antwoorden? Een foodhall, IKEA cityconcept, De Bijenkorf, meerdere kleine boetiekjes, grote outlet en een verzameling van verschillende shop-in-shops van merken. Een aantal van deze opties zijn dus nog niet uitgesloten.

Maar de kans op een horecafunctie voor het pand lijkt dus klein. De optie megadiscotheek in de Hudson’s Bay kunnen we dus langzaamaan uit ons hoofd gaan zetten.