Veganity Foods opent haar deuren

Veganity Foods, gevestigd aan de Heuvelstraat 139a, opent vandaag haar deuren. Iedereen die lekker, duurzaam, diervrij en gezond wil eten is vanaf nu welkom bij Veganity Foods. 

Opening

Tijdens de opening, dinsdagmiddag tussen 14:00 – 17:00 uur, kun je terecht bij Veganity Foods voor een heerlijke proeverij met huisgemaakte soep, vegan glutenvrij en suikervrij brood, lekkere salades en verse juices. Op deze manier kun je wel heel letterlijk de sfeer van de zaak proeven.

vegfo

Over Veganity Foods

Bij Veganity Foods geloven ze in duurzame, verse voedingsmiddelen, zoveel mogelijk vrij van E-nummers, gluten, suiker en dierlijke producten, om bij te dragen aan de gezondheid van de consument en een beter milieu. Door het creëren van bewuste keuzes in onze bedrijfsvoering willen ze bijdragen aan een betere toekomst voor mens, dier en milieu.

Bij Veganity Foods kun je zowel voor je ontbijt, lunch als maaltijd terecht voor gezonde smoothies, veggie-juices, salades en meer. Alle producten zijn vrij van gluten, suiker en dierlijke producten.

De zaak, grenzend aan het Radiopleintje, is op alle dagen (behalve maandag) geopend van 12:00 – 20:00 uur.