Veiling Ardennenweekend Rocks ‘n Rivers levert recordbedrag van €. 23.000,- op voor het goede doel

Tijdens de 10e editie van het Spieren voor Spieren Gala, heeft Rocks ’n Rivers Outdoor en Evenementen uit Tilburg, een recordbijdrage geleverd. Doel van de avond was om zoveel mogelijk inkomsten te genereren, die ten goede komen aan een nieuw expertise centrum voor de ziekte van Duchenne.

De avond werd gepresenteerd door Humberto Tan en onder de aanwezigen van het Gala waren, naast Truus en Louis van Gaal, ook Ronald de Boer, Pieter van den Hoogenband, Ruud Gullit, Patrick Kluivert, Henk Grol en Erica Terpstra.

Hoogtepunt van het gala was een spectaculaire veiling, waarin kunstwerken, sportclinics en unieke reizen werden geveild. “Voor deze veiling hebben we een volledig verzorgd Weekend in de Ardennen voor 15 personen beschikbaar gesteld”, aldus directeur Martijn van Gool van Rocks ‘n Rivers. “Deze ging voor een recordbedrag van €. 23.000,- onder de hamer! “Een fantastisch bedrag. We zijn trots dat we als maatschappelijk partner van Spieren voor Spieren, op deze manier een positieve bijdrage kunnen leveren”.

In totaal is een bedrag van € 1.000.000,- ingezameld. Kortom, een geweldige avond met een fantastische opbrengst voor Spieren voor Spieren.

Voor meer ga naar www.spierenvoorspieren.nl