Vengaboys, T-Spoon en meer: Qmusic The Party XL terug in Koepelhal

Qmusic the party xl

Na een uitverkochte editie vorig jaar, keert Qmusic The Party terug met een XL editie in de Koepelhal. Op zaterdag 14 september kun je genieten van een nog grotere en foutere editie van dit feest. Onder andere de Vengaboys, T-Spoon, Lawineboys en de Qmusic (radio) dj’s treden op. 

Wil jij dit toffe feest zéker niet missen? Zorg dan dat je nog snel even een early bird ticket scoort voor slechts €15,-. Deze zijn nog verkrijgbaar tot en met zondag 18 augustus. Daarna kosten de kaarten €20,- per stuk.

Qmusic The Party

Qmusic The Party XL staat voor dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits die eigenlijk best goed zijn! ‘Y-M-C-A!’, ‘No no no no!’, ‘Una paloma blanca’, ‘Sex On The Beach’, ‘We are the children of the night’. Alles komt voorbij! Confetti het publiek in, handjes in de lucht en meezingen! Al jarenlang is The Party een begrip in Nederland met als thema: hoe fouter, hoe beter. Qmusic The Party is een verkleedfestijn en ruim 90% van de bezoekers komt dan ook verkleed. Het is overigens niet verplicht om verkleed te komen.

Internationale act

De organisatie heeft met de Vengaboys een internationale act weten te boeken. Titels als ‘Boom, Boom, Boom, Boom’, ‘We’re Going To Ibiza’, ‘We Like To Party’ en ‘To Brazil’ ken je ongetwijfeld en zijn vandaag de dag nog steeds erg populair. Tijdens The Party kun je deze act live zien in de Tilburgse Spoorzone. Ook T-Spoon en de Lawineboys treden op. Genoeg reden voor een succesvolle avond dus!

Meer informatie

Qmusic The Party XL staat op zaterdag 14 september 2019 op het programma. Het feest duurt van 18:00 – 00:00 uur en toegang is mogelijk vanaf 18 jaar.