Verbeeten Challenge 2019: Samen sportief tegen kanker

Verbeeten

Op zondag 7 april is het weer zover: de jaarlijkse Verbeeten Challenge. Dé gelegenheid om sportief in actie te komen tegen kanker. En net als vorig jaar gaat de opbrengst naar een project dat is gericht op verbeteren van behandeling van vrouwen met borstkanker. De opbrengst gaat geheel naar het onderzoekscentrum Verbeeten Instituut, wat zich bezighoudt met behandelingen van kanker. Het Verbeeten Instituut heeft een streefbedrag van €150.000. En het mooie is: jij kunt daarbij helpen. Schrijf je snel in via de website.

Verbeeten Challenge

In de Verbeeten Challenge kun je jouw energie en calorieën kwijt voor een goed doel. Je kunt namelijk diverse afstanden fietsen, hardlopen, mountainbiken of wandelen. Natuurlijk is het fijn om individueel zo’n prestatie te leveren. Je kunt ook samen met een team iets moois neerzetten. Ga de strijd aan met je collega’s, zweep je vrienden op tot een geweldige prestatie. Een prestatie die je nog lang bijblijft. Een prestatie waarmee je het Verbeeten Instituut steunt. Doe je liever mee als vrijwilliger? Dat kan natuurlijk ook. Als jij je wil inzetten voor de VC 2019 in Tilburg, kijk dan hier.

Kosten

Je betaalt voor jouw inschrijving € 15,55, kinderen tot en met 12 jaar betalen € 5,55.  aan een geweldige sportdag. Ook kan je vriend van de Verbeeten Challenge worden. Dan zet je jouw bedrijf en jouw medewerkers optimaal in de spotlights. Een gepersonaliseerde dranghekbanner, een op maat gemaakte Facebook- of Instagrampost, het kan allemaal. We hebben sponsorpakketten in de categorieën brons, zilver, goud of platina (prijsklasse € 300 – € 3500). Lees er meer over op de website.

Vriend worden?

Als vriend van de Verbeeten Challenge laat je zien dat je je ontfermt over het lot van kankerpatiënten in onze prachtige regio. Zo help je het Instituut Verbeeten met onderzoek. Betere behandelmethodes & betere begeleiding van en voorlichting aan mensen die met kanker in aanraking komen: essentieel. Dat alles in de hoop dat kanker over enkele jaren niet langer een dodelijke ziekte is.

Hoe ziet die vriendschap eruit?

Samen met je medewerkers én klanten neem je op een sportieve, ludieke wijze deel aan dit unieke typische Brabantse sport evenement. Dat deelnemen begint al in de aanloop naar het evenement. Wat dacht je van een onderlinge challenge, zoals: Wie legt de meeste kilometers af ? Wie haalt het hoogste individuele sponsorbedrag op? Allerlei manieren om de Verbeeten Challenge echt te laten leven en aan vitaliteit én teamspirit te werken.

Willem II Actie

Samen met Stichting Willem II Betrokken heeft de Verbeeten Challenge een mooie actie speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De eerste 150 kinderen de zich inschrijven voor de challenge krijgen namelijk 2 vrijkaarten voor de wedstrijd  Willem II – Fortuna Sittard op zaterdag 30 maart. Albert Heijn Tilburg zorgt ervoor dat alle kids ook nog wat (gezonds) te snacken krijgen tijdens de wedstrijd en ontvangen daarom een heerlijke goodiebag.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de challenge? In het onderstaande filmpje leggen wethouder Erik de Ridder, Kingo en de jeugdambassadeurs van de Verbeeten Challenge hoe het in zijn werk gaat.