Verbeeten Challenge gaat in april niet door: “Kijken later dit jaar wat wel kan”

Verbeeten Challenge 2021 afgelast

De zevende editie van de Verbeeten Challenge gaat niet door. De Verbeeten Challenge is een mooi sportevenement tegen kanker. Frank Molkenboer (voorzitter Verbeeten Challenge): “Helaas houdt het coronavirus ons nog altijd in zijn greep. April komt te snel voor dit familie-event voor jong en oud. Afhankelijk van de maatregelen kijken we hoe we in 2021 toch op gepaste wijze actief kunnen zijn op weg naar weer een volwaardige Challenge.”

Inschrijving

De organisatie begrijpt dat dit een naar bericht is, maar gezondheid en veiligheid van deelnemers, publiek en vrijwilligers staan bij hen op nummer 1. De inschrijving die je mogelijk al gedaan had blijft gewoon geldig. En er is nu langer de tijd om je in te schrijven. Dat kan via deze website voor slechts €17,50. Voor kinderen kost het zelfs maar €5. En dan doe je dus mee aan een mooi en sportief evenement tegen kanker.

Achtergrond Verbeeten Challenge

De Verbeeten Challenge is een evenement voor jong en oud. Je kunt diverse afstanden fietsen, wielrennen, wandelen of hardlopen. Daarnaast is er in Tilburg ook de mogelijkheid om te skeeleren, bootcampen en mountainbiken. De volledige opbrengst gaat naar het Verbeeten Fonds. Dat fonds stimuleert onderzoek naar patiëntvriendelijk behandelmethodes door het Instituut Verbeeten. Dat is het regionaal kanker behandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar communicatie@verbeetenchallenge.nl of bekijk de website.