Verbeeten Challenge, play-offs Tilburg Trappers & meer: 10x de leukste weekend uittips in Tilburg!

Tilburg Trappers

De week is weer doormidden, dus we blikken vooruit op het weekend! Er is namelijk weer van alles te doen in Tilburg dit weekend. Zo staan er leuke feesten op het programma, speelt Tilburg Trappers een spannende wedstrijd in de play-offs en is er nog veel meer te beleven. Benieuwd wat er allemaal te doen is in de schôônste stad van ’t laand? Lees snel verder!

#1: Studio Bangana x Studio Six bij De Nachtzuster

Start je weekend goed bij De Nachtzuster. Op 31 maart kun je weer genieten van een avondje Studio Bangana. Tijdens deze editie komt Studio Six op bezoek, dus dat belooft een gezellig feest te worden. Kom langs en laat zien wat je kunt achter de draaidecks. Neem je usb-stick mee, draai je beste set en wie weet sta jij op 27 mei te draaien tijdens Smederij Festival. Inschrijven kan alleen op de avond zelf & de sets zijn 20 minuten per act. Kom jij laten zien wat je kunt?

#2: Back To The Disco XXL-editie met Gerad Ekdom in Poppodium 013

Stap deze vrijdag mee in de tijdmachine naar de gouden jaren van disco! Tijdens deze XXL-editie van Back To The Disco kun je genieten van feestelijke optredens van onder andere Joepie Fourtie, The Boney M Show, Donna Summer Tribute en niemand minder dan Gerard Ekdom. Organisator Q2Events toert met Back To The Disco en Gerard Ekdom door heel Nederland om disco nieuw leven in te blazen.

#3: Tilburg Trappers – Starbulls Rosenheim

Het belooft ontzettend spannend te worden in het IJssportcentrum Tilburg komende vrijdag. Na de eerste wedstrijd van de tweede ronde verloren te hebben met 4-3 in Rosenheim, zal Tilburg Trappers er alles aan doen om vrijdag te winnen. Tilburg Trappers heeft daarbij alle steun nodig van de trouwe supporters. Kom jij Tilburg Trappers ook aanmoedigen? Er wordt weer volop uitgepakt rondom de play-offs wedstrijd! Zo is er een licht- en vuurwerkshow, liggen er klappers klaar en zorgt zanger Ferry Goorden na afloop voor een groot feest. Via de website van Tilburg Trappers zijn er nog kaarten te koop!

#4: Tekenworkshops bij het Depot van Stadsmuseum Tilburg

Stadsmuseum Tilburg zet zaterdag 1 april en zondag 2 april de deuren van het Depot open. Dan kun jij een tekenworkshop bijwonen in Vincents Tekenlokaal. Vincents Tekenlokaal geeft dit weekend vier tekenworkshops onder het motto ‘Teken je stad’. Speciaal voor deze gelegenheid kun je in het depot rondkijken en typisch Tilburgse voorwerpen tekenen. Voorafgaand aan de workshop krijg je een depotrondleiding van Petra Robben.

#5: Buitenkansjes event bij Van Mossel

Het is geen grap! Tijdens het Buitenkansjes event bij Van Mossel op 1 april kun jij profiteren van de scherpste prijzen, want op zaterdag 1 april organiseert Van Mossel eenmalig een outlet! De outlet is te vinden bij de vestiging van Van Mossel aan de Ringbaan-Noord 65 in Tilburg. Tijdens deze outlet, kun jij auto’s van het merk Volkswagen en Audi kopen. Een buitenkansje scoren, kan ook met inruil van je huidige auto. De adviseurs van Van Mossel staan ter plekke klaar om jouw auto te taxeren en voor een onweerstaanbare deal te zorgen. Ook wanneer je huidige auto geen Volkswagen of Audi is. De adviseurs van Van Mossel weten iedere auto goed op waarde te schatten.

#6: Modeshow bij de Westermarkt

Het is echt waar. Op zaterdag 1 april kun jij genieten van een modeshow midden in het centrum van de Westermarkt. Tijdens deze modeshow kom je van alles te weten over de nieuwste trends op het gebied van mode. Hou jij ervan om op de hoogte te blijven van de laatste trends? Neem zeker eens een kijkje! Tussen 12:00 uur en 17:00 uur ben je van harte welkom bij de Westermarkt en kun je genieten van de nieuwste modetrends.

#7: Opening de IJsvlinder met special guests Elsa en Olaf

Beetje bij beetje wordt het steeds warmer. Dit betekent dat veel Tilburgers weer trek krijgen in een lekker ijsje. Goed nieuws dus voor de ijsliefhebber, want op 1 april om 13:00 uur opent de IJsvlinder in de Reeshof feestelijk haar deuren. Dit doet ze met speciale gasten Elsa en Olaf van Frozen! Tijdens deze opening kunnen Elsa en Olaf niet wachten om met hun fans op de foto te gaan. Uiteraard kun je ook weer genieten van heerlijk ijs.

#8: Frans Bauer en Sieneke in de Schouwburg Concertzaal

Op 1 april komen Frans Bauer en Sieneke op bezoek om een feestje te bouwen in de Schouwburg Concertzaal. Tijdens de laatste theatertournee had Frans Bauer de eer om Sieneke als gast te ontvangen. De reacties van het publiek waren geweldig. Dat smaakte voor beiden naar meer. Onder begeleiding van de Holland Showband belooft het een onvergetelijke avond te worden in de Schouwburg.

#9: Lazy Sunday bij Zjuu Brunch & Borrelbar

Iedere eerste zondag van de maand kun je bij Zjuu Brunch & Borrelbar in het Leijpark terecht voor een heerlijke Lazy Sunday Brunch. De Lazy Sunday Brunch bevat een plateau vol met de lekkerste hapjes en gerechten. Denk aan oesters, een steak, kroketten van MR Salpicon, luxe brioche bollen en – misschien wel het beste – onbeperkt Cava of Mimosa! Daarnaast zullen de Zjuu’s Vocals zorgen voor de muzikale ondersteuning tijdens de Lazy Sunday.

#10: Verbeeten Challenge 2023

Op zondag 2 april staat de jaarlijkse Verbeeten Challenge op het programma. Dit jaar is Stappegoor het podium voor het indrukwekkende evenement. Tijdens de Verbeeten challenge halen sportievelingen zoveel mogelijk geld op voor onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelingen van kanker door Instituut Verbeeten. Er zijn verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen om geld op te halen. Denk aan 10 of 30 kilometer wandelen, hardlopen, wielrennen en nog veel meer! Bijvoorbeeld skeeleren, bootcampen of mountainbiken. Ook is er een kids plein. Het hoogtepunt van de dag is om 16:00 uur, dan wordt er bekend gemaakt hoeveel geld er is opgehaald.

Nog meer uittips

Onze uit-agenda staat weer bomvol! Ben je benieuwd wat er dit weekend nog meer te doen is? Check dan vooral onze uit-agenda voor feestjes, concerten en veel meer. Geniet van je weekend!