Verborgen parel in de binnenstad: versmarkt en delicatessenzaak Mercado Emma blijft permanent in Tilburg

mercado emma

Het is alweer negen maanden geleden dat Mercado Emma haar deuren opende in de Emmapassage. De versmarkt, delicatessen- en lunchzaak ineen zou aanvankelijk als pop-up openen tot en met december. Maar de zaak beviel de Tilburgers zo goed, dat de eigenaren besloten om langer open te blijven. Sterker nog: Mercado Emma heeft de ambitie om zich permanent in Tilburg te vestigen.

Bij Mercado Emma kun je terecht voor meer dan 500 verschillende delicatessenproducten. Denk aan fantastische olijfolies uit Spanje, Italië en Griekenland, Franse worsten in 15 verschillende smaken, Italiaanse delicatessen zoals cannoli en Siciliaanse amandelkoekjes.

Ook proberen ze veel lokale delicatessenproducten een podium te bieden in de zaak. Zo hebben ze veel Tilburgse biertjes, honing en chocolade van de trappisten in Berkel-Enschot en ruim 35 verschillende sambals die door een dame uit Oisterwijk worden gemaakt.

Oftewel: een mooie combinatie tussen de lekkerste delicatessenproducten uit het buitenland die worden aangevuld met het lekkerste uit de omgeving. Laat je vooral verrassen want bij Mercado Emma kom je producten tegen die je niet overal tegenkomt.

mercado emma

Van dagelijkse boodschappen tot cadeautjes

Het aanbod van Mercado Emma is gigantisch gevarieerd. Of je nu op zoek bent naar lekkere producten voor bij de borrel of je dagelijkse boodschappen: Mercado Emma heeft het. Daarnaast is het ook een fantastische spot als je op zoek bent naar een leuk en origineel cadeautje. Zo hebben ze verschillende cadeaupakketten en denken de eigenaren graag mee in het samenstellen van een leuk cadeau.

Kop koffie, gebak, lunchen en borrelen

Extra leuk: alles wat je bij Mercado Emma kunt kopen, kun je ook in de zaak opeten. De versmarkt heeft namelijk ook een horecagedeelte waar je kunt genieten van een kop koffie, gebakje, lunch of diner. Wat er zoal op de menukaart staat? Zoals gezegd alles wat je in de winkel kunt kopen, maar ook broodjes met vleeswaren en verse pizza’s uit de steenoven.

mercado emma

Gratis olijfolie bij besteding van €20,-

Wij hebben in samenwerking met Mercado Emma een leuke actie. Bij besteding van €20,- krijg je er de komende twee weken (tot en met 30 juni) een heerlijk flesje olijfolie ter waarde van €7,- gratis bij op vertoon van dit artikel. Dus ben jij nog op zoek naar een tof Vaderdag-cadeau of wil je iemand blij maken met heerlijke lekkernijen? Ga dan zeker eens langs bij Mercado Emma in de Emmapassage.

Meer informatie

De Emmapassage wordt momenteel flink verbouwd en dat zorgt ervoor dat Mercado Emma wellicht wat moeilijk te vinden is. Daarom is het ook echt een verborgen parel. Je vindt de versmarkt in dezelfde straat als Gianotten Mutsaers, C&A en de ANWB winkel. De winkel is bereikbaar via de Katterug.

Overigens is Mercado Emma ook perfect geschikt als werkplek. Ben jij het thuiswerken zat en op zoek naar een leuke plek om buiten de deur coronaproof te kunnen werken? Denk dan ook zeker aan Mercado Emma.

Benieuwd naar meer informatie en het assortiment van de versmarkt? Check dan vooral de website en volg ze op Facebook en Instagram. De zaak is van dinsdag tot en met zondag geopend. Maandag zijn ze gesloten.