Vergroot je kennis van “online” met Academy Zuid

Academy Zuid is een nieuw initiatief dat PauwR Internetmarketing samen met vijf collega internetbureaus uit Brabant heeft opgezet om bedrijven in Zuid-Nederland op een breed gebied structureel te ondersteunen om nog beter online actief te zijn en te blijven. Geen losse Twitter cursus, maar door het jaar heen op gezette tijden op de hoogte gehouden, geprikkeld en gemotiveerd worden om met uw organisatie professioneel en structureel actief te zijn op het internet en met de inzet van Social Media.

We nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen! Voor het in verhouding zeer lage bedrag van 595 euro per jaar koopt u een leerstoel bij Academy Zuid die u recht geeft op maar liefst 2 praktische workshops per maand en deelname aan 2 grote seminars over slim online zakendoen en het structureel en maximaal benutten van Social Media. Aanmelden voor een ‘Seat’ kan direct online via de website van Academy Zuid, www.academyzuid.nl.

De zes bedrijven die Academy Zuid hebben opgericht zijn:
• Netvlies: Full service op het gebied van webbouw
• Sisow: Online betalingen
• Obi4Wan: Webcare
• YourSocial: Full service social media bureau
• Flashpoint: Webshops
• PauwR Internetmarketing: Online mediabureau

Mediapartner voor Academy Zuid is Wegener Media met haar titels Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN de Stem en PZC. Tim van Heukelom van Commilfo en Martijn Rijk zijn de initiatiefnemers die de partijen bijelkaar hebben gebracht.

Academy Zuid richt zich op beleidsmakers, marketing- en communicatie deskundigen en technische medewerkers. Om die reden zijn er drie online aandachtsgebieden gedefinieerd: Beleid en Strategie, Marketing en Communicatie en Onderhoud en Techniek. Doel is om te inspireren, te interesseren en te initiëren. Iedereen mag zich bij Academy Zuid aansluiten; kleine en grote bedrijven, overheden, scholen. Academy Zuid is een stichting en hoeft nadrukkelijk geen winst te maken.

Academy Zuid zal verschillende seminars organiseren. Het eerste seminar wordt gehouden op donderdag 23 mei in het Evoluon in Eindhoven en is uitsluitend toegankelijk voor seathouders bij Academy Zuid. Martijn Rijk: ‘We zijn er enorm trots op dat de zes bedrijven Sisow, PauwR, Flashpoint, YourSocial, OBI4wan en Netvlies en mediapartner Wegener Media hebben toegezegd hieraan mee te werken. Onder de sprekers zijn Peter Kentie, Egbert Jan van Bel en keynote Tony Bosma; allen goeroe’s op het gebied van online marketing en social media.

Het unieke van Academy Zuid is dat leden vanaf juni 2013 afwisselend op dinsdag en donderdag op locaties in Eindhoven en de regio Tilburg en Breda twee keer per maand aan de slag kunnen met hun eigen online communicatie. Leden kunnen er terecht met al hun vragen en wensen. Leren omgaan met Google Adwords? Een Facebook campagne starten? Uw site beter vindbaar maken? Heldere internetteksten schrijven? Meer weten over leadgeneratie? Online betalingen inrichten? Een LinkedIn profiel aanmaken en gebruiken? Alles kan!

Dit initiatief is warm onthaald door het bedrijfsleven, de provinciale en gemeentelijke overheden en de verschillende scholen en opleidingscentra. Op voorhand zijn er al vele ‘seats’ verkocht en toegezegd. Om aan de hoge verwachtingen te kunnen voldoen is besloten in eerste instantie er niet meer dan 500 te verkopen. Wie interesse heeft kan dus beter niet te lang wachten. Meld je vandaag nog aan via de website van Academy Zuid!