Verjaardag Café Philip, eettips en meer: 10x leukste uitjes in Tilburg dit weekend!

Weekend uittips

Het laatste weekend van de maand staat voor de deur! Genoeg reden om de hort op te gaan. Zoals altijd is er in dit weekend weer van alles te doen in Tilburg. Zo viert Café Philip haar zestiende verjaardag, is er een wijnproeverij bij Het Witte Kasteel en speelt Tilburg Trappers een thuiswedstrijd. Benieuwd wat er nog meer te doen is dit weekend? Lees snel verder!

#1 Verjaarweekend Café Philip

Café Philip bestaat zestien jaar! Om dit te vieren pakt de horecazaak uit en trakteert. Vanaf donderdag zijn er speciale optredens, acties en veel meer. Zo haalt Café Philip De Jongens van Je Weet Wel terug naar Tilburg op de donderdag. Zorg dat je er op tijd bij bent, want tussen 22:00 uur en 23:00 uur trakteert Café Philip op gratis bier. Het café blijft trakteren, zo kun je vrijdag het beste gaan indrinken in de kroeg. Tot 00:00 uur vliegen alle flessen én buckets met 50% korting over de bar bij Café Philip. Ga je zwemmen in Bacardi Lemon of ben je meer fan van een bucket vol met heerlijke Desperados?

Geloof ons, dit weekend ben je meer in Café Philip te vinden dan thuis, want op zaterdag komt The Partysquad naar Café Philip toe. Deze zaterdagavond gaat in de boeken als een onvergetelijke avond. Wil je even ontsnappen aan het feestgedruis? Dan kun je in ‘De Bunker’ genieten van tech-house met een vleugje techno. Als klap op de vuurpijl organiseert Café Philip op de zondag een Pubquiz. De Pubquiz begint om 20:00 uur en deelname kost €5,- per persoon. De prijs? De winnaar gaat naar huis met een kwijtgescholden rekening!

#2 Golfgame Night bij Prise d’Eau

Vrijdag 27 januari is er weer een Golfgame Night op de Driving Range van Prise d’Eau! Speel de verschillende Toptracer spellen tegen je vrienden, familie of kennissen onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Geen golfervaring? Geen probleem, die heb je niet nodig! Voor slechts €17,50 per persoon speel je 1,5 uur golfgames. Deze prijs is inclusief een hapje en een drankje, het benodigde golfmateriaal en golfballen. De Golfgame Night duurt van 19:00 tot 21:00 uur.

#3 Amerikaanse avond bij Kim’s Kroeg

Op vrijdag 27 januari organiseert Kim’s Kroeg een culinaire avond rond de wereld, met deze keer als thema: Amerika. Hiervoor slaat zij de handen ineen met Rebel BBQ. Tijdens deze avond kun je genieten van een heerlijk vijfgangen diner bereid op een meterslange smoker en dit voor maar €21,50! Rebel BBQ is dé specialist op het gebied van de traditionele Amerikaanse keuken. Verwacht dus grote stukken langzaam gegaard en heel sappig vlees.

#4 Lustrumfeest CV De Jassen bij Café de Slijterij

Op 27 januari viert CV De Jassen hun eerste lustrumfeest. Ze bestaan elf jaar! Om dit te vieren, pakt de carnavalsvereniging uit met een feest! Tijdens de feestavond in Café de Slijterij presenteert CV De Jassen hun nieuwe carnavalskraker. Daarnaast zullen veel artiesten zorgen voor een spectaculair optreden. Zo komen artiesten als de Dorini’s, Duo Knotsgek, Frank Smeekens, Johnny Purple, Bart Schuermans, de Gebroeders Ko en nog veel meer! Het belooft een knalavond te worden die vanaf 20:00 uur begint en de entree is gratis!

#5 De Vrijbuiters Draaien Door bij Café De Boekanier

Maak je klaar voor het feest van het jaar! CV de Vrijbuiters geeft een groot feest op zaterdag 28 januari bij Café De Boekanier. Dans mee op de gezellige platen van de DJ, proost met elkaar aan de bar en strijd mee tijdens Het Grote Aspirine Spel. Daarnaast kun je jouw geluk op de som nemen door een draai aan het welbekende rad van De Boekanier te geven!

#6 Comedy Club Night bij De Nachtzuster

Op zaterdag 28 januari kun je weer schateren van het lachen bij De Nachtzuster. Lachen is gezond, dus als je nog goede voornemens hebt om gezonder te gaan leven, moet je zeker naar de Comedy Club Night gaan. Tijdens de Comedy Club Night komen vier comedians je laten huilen van het lachen. Op het programma staan Dagmara Wilschut, Rashid Dijks, Wina Ricardo en Jean Opgenort. Voor slechts €10,- kun je er al bij zijn!

#7 Boozy Brunch bij VINE

Iedere laatste zondag van de maand mogen de handjes omhoog en de voetjes van de vloer bij VINE, want dan organiseren ze namelijk de Boozy Brunch. Trommel al je vriendinnen bij elkaar en geniet. Na een overheerlijke brunch gaan jullie zo aan de borrel. Tijdens deze borrel serveert VINE onbeperkt mimosa’s en gezelligheid, de ideale afsluiter van je weekend!

#8 Wijnproeverij bij Het Witte Kasteel

Heb jij altijd al meer kennis willen opdoen over wijn? Dan is dit je kans! Het Witte Kasteel organiseert – onder leiding van sommelier Maartje – een wijnproeverij. Tijdens deze informatieve zondagmiddag geniet je van maar liefst negen verschillende wijnen met elk een heel bijzonder verhaal. Leer het verhaal achter de wijnen te kennen op deze gezellige wijnproeverij in de kelder van Het Witte Kasteel!

#9 Tilburg Trappers – Saale Bulls Halle

Op zondag 29 januari speelt Tilburg Trappers een thuiswedstrijd tegen Saale Bulls Halle. Om 15:00 uur valt de puck op het ijs en barst het spektakel los! Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Tilburg Trappers staat op de tweede plek en Saale Bulls Halle staat derde. Tilburg Trappers heeft jouw steun dus nodig! Zowel op het ijs als op de tribunes is het goed vertoeven. Zo is er een biergarten waar je een drankje kunt drinken en een hapje kunt nuttigen. Oftewel: alle ingrediënten voor een leuk dagje uit zijn aanwezig bij een wedstrijdbezoek aan Tilburg Trappers.

#10 Voorstelling: Als het anders loopt (9+) bij Theater De Nieuwe Vorst

De muzikale voorstelling ‘Als het anders loopt’ gaat over een wachtkamer waar niemand eigenlijk wil zijn. De muren bewegen en de mensen wankelen. Zo is er een meisje dat zo lichtjes danst, dat het lijkt alsof ze zweeft. Terwijl er een vrouw met een hoofd zo zwaar binnenloopt dat ze bijna omvalt. Niemand wil in deze wachtkamer zijn, maar toch houdt iedereen zich sterk.

Nog meer leuke uittips

Natuurlijk zijn er dit weekend nog veel meer leuke dingen te doen in onze stad. Zoals altijd staat onze uit-agenda weer bomvol met de leukste uittips. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Check dan vooral onze uit-agenda!