Nieuws

Let op! Dit artikel is al 326 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Verken de kelders van De Nieuwe Vorst tijdens een nomadische expeditie

In een nomadische expeditie van 1.5 uur verken je de kieren en kelders van Theater De Nieuwe Vorst. Magazine Murf/Murw neemt je samen met H.U.T. voor anderhalf uur mee op een trip door de opstandige thema’s van hun voorgaande edities. 

Kraak: Murw in de H.U.T.

Aan het begin van de zomer -in het nieuwe tijdelijke abnormaal- kraken Murf/Murw en H.U.T. de Nieuwe Vorst. Ze draaien alles binnenstebuiten en zoeken binnen de gevestigde orde naar hun eigen orde. Het magazine wekt zijn wetteloze pagina’s tot leven. Dit vormt een 100% analoge dromerige ervaring die letterlijk en figuurlijk alle hokjes anders, of niet inkleurt.

Op zaterdag 18 en zondag 19 juli vinden de expedities plaats. Per tijdslot zijn er maar 20 kaarten beschikbaar, om op deze manier toch -conform de richtlijnen- een echte fysieke ervaring te kunnen ondergaan. Tickets kosten €10,- inclusief een verse, nog ongeziene editie van het magazine Murf/Murw.

Over Krakers Tilburg

Krakers zijn jonge Tilburgers met wilde ideeën. Ze kraken De Nieuwe Vorst en doen precies wat je niet verwacht in een theater. Of eigenlijk: precies wat je überhaupt niet verwacht. Ze nemen je mee naar onverwachte kieren en kelders in De Nieuwe Vorst en gaan aan de haal met ongehoorde thema’s, disciplines en denkrichtingen. Het resultaat? Een hoop markante manifestaties, eigenzinnige evenementen en vreemde vertoningen.

Reageer op dit bericht