Start verkoop Clarissenhof

Op zaterdag 28 maart 2015 start de verkoop van het eerste woonproject in de Tilburgse Spoorzone. Hiermee start de verkoop van 72 koopappartementen in het porject: Clarissenhof.
In Clarissenhof komt alles samen. Gelegen op een minuut lopen van het station en vlakbij het centrum, maar toch in een oase van rust. Wonen in Clarissenhof voelt als buiten wonen, midden in de binnenstad.

Clarissenhof vormt een heel bijzonder plan naar ontwerp van top architect Liesbeth van der Pol en haar bureau Dok architecten. Liesbeth heeft samen met een aantal talentvolle jonge, net afgestudeerde architecten een prachtig ontwerp gemaakt voor deze bijzondere locatie in de Tilburgse Spoorzone, op slechts één minuut lopen van de nieuwe entree van CS Tilburg, die dit jaar in gebruik zal worden genomen.

Clarissenhof is een plan van 306 huur- en koopappartementen en 33 grondgebonden huurwoningen. Momenteel loopt de vergunningsprocedure en de start van de bouw is gepland in het najaar 2015.

Graag nodigen wij u van harte uit om zaterdag 28 maart a.s. van 11:00 to 15:00 uur in het gebouw Deprez (Lange Nieuwstraat 172 – 174) in de Spoorzone een kijkje te komen nemen naar de prachtige projectmaquette en zelf met de hoogwaardige ontwikkelde 3D-animatie alvast door het plan te wandelen. Hierbij zullen wij ook aanwezig zijn om uw eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Wat heeft Clarissenhof o.a. te bieden?

  • Je woont al in een loft vanaf €300 netto in de maand
  • Je woon al in een appartement vanaf €495 netto in de maand
  • 2 unieke dakappartementen van 100 m2 met terras en fantastisch uitzicht.

Graag tot 28 maart a.s.

Ga voor meer informatie naar www.clarissenhof.com