Verkoop, logistiek, schoonmaak & veel meer: dit zijn de leukste actuele vacatures in Tilburg deze week

leukste vacatures

Afgelopen week schreven we al een artikel over vacatures in de horeca. Want: de horeca is hard op zoek naar personeel. Maar ook in andere branches zijn er in de regio Tilburg veel openstaande vacatures. Zoals jullie van ons gewend zijn, zetten we ze voor je op een rijtje. 

Uitgelichte vacatures

Werken bij Coolblue

Coolblue is voor de vestiging in Tilburg op zoek naar een hoop nieuwe werknemers. Ben jij op zoek naar een leuke job bij een mooi en toonaangevend bedrijf? Check dan snel onderstaande vacatures en misschien werk jij binnenkort wel bij Coolblue.

Werken bij Klooster Nieuwkerk

Klooster Nieuwkerk is een prachtige horeca locatie in de bosrijke omgeving van Goirle waar je kunt slapen, eten, drinken en veel meer. Ze organiseren ook bruiloften, feesten en evenementen. Ter verrijking van het team zijn ze op zoek naar medewerkers in de bediening, schoonmaak en veel meer. Ze hebben zowel parttime als fulltime mogelijkheden en ook mogelijkheden om bijvoorbeeld alleen in de ochtenden te werken.

Werken bij Pondres

Pondres is op zoek naar een financieel analist die analytisch sterk is en ongevraagd de organisatie durft te adviseren. Op zoek naar een mooie functie bij een écht Tilburgs bedrijf voor 36 tot 40 uur per week?

Meer vacatures

In onze vacaturebank staan nog veel meer leuke vacatures. Hier een klein overzicht van vacatures die we onlangs hebben toegevoegd.

Nog meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: