Nieuws

noorderstreek
Let op! Dit artikel is al 618 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Verkoop Noorderstreek fase 4 start dit weekend

In de ‘huiskamer’ van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV (Koninklijke VolkerWessels) gaat zaterdag 16 november de vierde fase van het project De Noorderstreek in verkoop. Fase 4 biedt woningen voor een brede doelgroep en is gelegen langs het Wilhelminakanaal in Tilburg, op de plaats waar wijnimporteur Verbunt zich ooit vestigde.

Vijf woningtypes

Hier worden 31 woningen gerealiseerd, verdeeld over vijf woningtypes met daaronder nog vele varianten. Vrijstaande woningen, vrijstaand geschakelde woningen, twee-onder-één-kapwoningen, hoekwoningen én tussenwoningen. De prijzen variëren van € 267.500,- v.o.n. tot € 545.000,- v.o.n.

Inmiddels zijn de eerste drie fases van de wijk gerealiseerd en bewoond. De uitstraling en de sfeer van de wijk zijn al goed zichtbaar. Een groot voordeel van de Noorderstreek is dat de wijk op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Tilburg ligt. Nog een mooie bijkomstigheid; de woningen komen in aanmerking voor een Groenhypotheek. Geïnteresseerd? Wij ontvangen je graag op zaterdag 16 november tussen 10 en 13 uur in de “huiskamer” van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV aan de Haya van Somerenstraat 4-01 te Tilburg. Voor informatie en verkoop: check de website. 

Reageer op dit bericht