Vernieuwde Albert Heijn Korvelplein verrast klanten met meer vers

Albert Heijn Korvel

Tilburg is weer een mooie vernieuwde Albert Heijn rijker. Vandaag knipte Simone van Laarhoven, al ruim 36 jaar werkzaam bij Albert Heijn, samen met supermarktmanager Piet-Hein Ansems het lintje door. De supermarkt heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen gaat sneller met tien zelfscankassa’s.

“Onze supermarkt is prachtig geworden, het gebouw is van binnen en buiten helemaal opgeknapt”, vertelt Piet-Hein Ansems enthousiast. “De reacties zijn zeer positief. Klanten zijn verrast door de nieuwe, ruime inrichting en de uitbreiding van ons versassortiment.” De winkel is vanaf vandaag ook een servicepunt van Bol.com.

Vers

Bij binnenkomst word je direct verrast met een wereld van verse groente en fruit. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Je kunt je eigen sinaasappelsap maken met de citruspers en er zijn diverse soorten snoepgroenten die je zelf kunt scheppen. Het assortiment van de bakkerij groot en gevarieerd. Er zijn taarten, gebakjes, koek en chocolade. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes.

Sneller afrekenen

Albert Heijn Korvelplein heeft maar liefst tien nieuwe zelfscankassa’s. “Daarmee gaat het afrekenen een stuk sneller”, zegt Piet-Hein Ansems, “Klanten kunnen bij de zelfscankassa of al in de winkel met de handscanner of met de app op hun mobiel, de producten scannen en afrekenen.” Ook hangen overal grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. En met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment.

Albert Heijn Korvelplein is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 10:00 tot 20:00 uur.