Vernieuwde Amstel Bierhal tijdens Kermis Tilburg

Elk jaar mogen we tijdens de Tilburgse Kermis weer tien dagen lang van de Amstel Bierhal genieten, het grootste bruine café van Nederland. Ook dit jaar strijkt de Amstel Bierhal weer neer in Tilburg. Dit jaar zijn er enkele verschillen in vergelijking met vorig jaar. Deze zetten wij voor jou even op een rijtje.

Willemsplein

Na vier jaar op het Koningsplein verandert de Amstel Bierhal weer van locatie. Het keert terug naar zijn oude vertrouwde plek, het Willemsplein. Dit om de geluidsoverlast op het Koningsplein terug te dringen.

Rondje Heikese Kerk

Naar aanleiding van deze verhuizing heeft de Amstel Bierhal samen met ondernemers van de Stadhuisstraat besloten om het ‘rondje feest’ om de Heikese Kerk te stimuleren. De exacte locatie van de Amstel Bierhal is dan ook schuin op de Beljonfontein.

Voor het eerst heeft de Amstel Bierhal dit jaar een eigen terras, welke is gelegen voor het grootste bruine café van Nederland. Dit terras verbindt het Willemsplein met de Stadhuisstraat waardoor de muziek en beleving tussen hal en straat nagenoeg gelijk is.

Opening Roze Maandag

Stichting Roze Maandag viert haar 25-jarig jubileum in de Amstel Bierhal. Voor het eerst opent Roze Maandag in de Amstel Bierhal. Hier trapt O’G3NE (winnaar van the Voice of Holland 2014) de opening van Roze Maandag af. Ook komen Dries Roelvink, Bonnie St. Claire, Imca Marina, Marianne Weber, Peter Loree & Mr. Soul op deze dag nog voorbij in de Amstel Bierhal.

Handig om te weten

Entree: gratis
Open: elke dag tijdens Kermis Tilburg
Programma: bekijk hier het programma van de Amstel Bierhal

Alles over Kermis Tilburg 2015

Kermis Tilburg 2015
Attracties, nieuws, foto’s, openingstijden en acties van Kermis Tilburg 2015. Check hier de grootste online attractie!