Vernieuwde Heyhoef gaat deze week officieel open

heyhoef

Volop ontwikkelingen in winkelcentrum Heyhoef. Na een grootscheepse verbouwing wordt het winkelcentrum aanstaande woensdag officieel geopend. Maar liefst tien nieuwe winkels openen de deuren in dé winkelpromenade van de Reeshof en dat wordt deze week flink gevierd.

Zo heeft het winkelcentrum naast de Jumbo en Plus een nieuwe supermarkt erbij, namelijk de Lidl. Verder opent er een vestiging van Brainwash Kappers, Xenos, Subway, Specsavers, De Tuinen en By Bianca. De Heyhoef krijgt er niet alleen nieuwe winkels bij, een aantal winkels verplaatsen hun vestiging. Zo vind je de Kruidvat, Van Haren en Primera terug op een andere locatie.

Woensdag: officiële opening

Het vernieuwde winkelcentrum wordt woensdag om 10:00 uur officieel geopend door wethouder Mario Jacobs. Daarna kun je genieten van optredens van lokale artiesten en verschillende activiteiten voor kinderen. Zo wordt er een schminkhoek ingericht met photobooth, staat er een kleurtafel en wordt er een springkussen geplaatst.

Zaterdag: prijzenfestival

Je kunt aanstaande zaterdag leuke prijzen winnen. Koop voor €20,- of meer bij één van de deelnemende winkels en draai aan het prijzenrad op het podium in het winkelcentrum. Je kunt prijzen winnen zoals een minuut gratis winkelen bij de Lidl of een gratis bril bij Specsavers. En dat is nog maar een kleine greep uit de prijzencollectie.

Zondag: koopzondag en optredens

Fans van de Reeshof Toppers hebben aanstaande zondag de dag van hun leven. Ze treden op tijdens Reeshof Got Talent. Verder zijn de winkels geopend en is er een particuliere rommelmarkt.