Vernieuwde Tilburg Studentenstad App gratis beschikbaar

Tijdens de introductieweken voor eerstejaarsstudenten, vanaf 18 augustus, lanceert Tilburg Studentenstad de nieuwste versie van de Tilburg Studentenstad App, met een fris nieuw design. Met deze app is het mogelijk om als student alle interessante evenementen en plaatsen in Tilburgoverzichtelijk te bekijken.

Niet alleen tijdens je introductie, maar ook de rest van je studententijd. Zowel studenten-, studie- en sportverenigingen kunnen hun evenementen delen. Daarnaast staan er programma’s van verschillende organisaties in de app. Denk hierbij aan Poppodium 013, Paradox enverschillende cafés in het centrum van Tilburg.

Wil je als Tilburgse student gedurende je studententijd op de hoogte blijven van alle interessante, hippe, maar vooral leuke events? Download dan nu de Tilburg Studentenstad App gratis voor iOS en Android op je smartphone via ppar.nl/studentenapp.
Website, facebook, twitter en app De app is een van de kanalen van Tilburg Studentenstad, waar ook de website www.tilburgstudentenstad.com bij hoort.

Hier kunnen (aankomende) studenten alles te weten komen over het bruisende studentenleven in Tilburg. Informatie over studeren, wonen, werken, sporten, uitgaan en nog veel meer, is compleet en gemakkelijk te vinden. Tilburg Studentenstad is tevens te volgen via twitter en facebook: Facebook.com/Tilburgstudentenstad Twitter.com/Tstudentenstad