Vernieuwde Heyhoef officieel geopend (foto’s)

heyhoef

Na maandenlang hard werken is het nu eindelijk zover; het vernieuwde gedeelte van winkelcentrum Heyhoef is officieel geopend. De promenade is aangevuld met een aantal nieuwkomers en een aantal winkels zijn met hun vestiging verplaatst. 

De Lidl, Brainwash Kappers, Xenos, Subway, Specsavers, De Tuinen en By Bianca zijn nieuw in de Reeshof. De Kruidvat, Van Haren en Primera zijn verhuisd maar blijven wel behouden voor het winkelcentrum.

Officiële opening Heyhoef

Het vernieuwde winkelcentrum werd ‘s-morgens vroeg geopend door wethouder Mario Jacobs. Ook Burgemeester Noordanus was aanwezig en hield een speech.

Namens Tilburg.com was fotograaf Bas Haans aanwezig om een fotoreportage te maken. Bekijk hieronder een kleine sfeerimpressie of de volledige fotoreportage op onze website.

Meerdere festiviteiten

Er worden de hele week meerdere activiteiten georganiseerd. Zo kun je op zaterdag leuke prijzen winnen tijdens het prijzenfestival en geniet je op zondag van meerdere optredens. Onder andere de Reeshof Toppers staan op het podium. Liever winkelen? Dat kan! De winkels zijn zondag geopend en er is zelfs een particulieren rommelmarkt.