Vers, verser, verst: Albert Heijn Dalem feestelijk heropend

Dalem

Voor veel inwoners in de Reeshof was het even onhandig, maar Albert Heijn Dalem is gelukkig weer heropend. Vandaag openden de deuren na elf dagen verbouwen. Dit werd op feestelijke wijze gedaan door supermarktmanager Kars Askamp in het bijzijn van klanten en personeel.

“Het is een winkel van de buurt, voor de buurt,” zegt supermarktmanager Kars Askamp, die het Albert Heijn filiaal een echte wijkwinkel noemt. Hij ziet vaak dezelfde gezichten in de winkel en ook het personeel doet hier zijn of haar boodschappen. Het is een winkel die past bij de klanten en dat allemaal binnen de beschikbare ruimte. De meeste klanten hebben een gezin met kinderen en een druk leven. Hij vergeleek de klanten met dan ook met Ilse; de supermarktmanager van de Albert Heijn reclames. Voor die doelgroep is de winkel ideaal!

Focus op vers

De voornaamste reden om te verbouwen is om de focus te leggen op vers, lekker en gezond eten. De versafdeling beschikt vanaf nu over nevelinstallaties. Deze installatie blaast schone nevel over de versproducten, zo blijven de versproducten langer vers. Behalve verse groenten en fruit, kan je tegenwoordig ook verse noten en bonbons scheppen in het Deli-gedeelte. Deze beschikt over een nieuwe borrelhoek met een groter aanbod verse producten. Hiermee houden ze goed vast aan het motto van de Albert Heijn: vers, verser, verst.

Klantvriendelijke modernisatie

Behalve de nevelinstallatie beschikt de winkel over veel meer modernere snufjes die handig zijn voor zowel de klant als werknemers. Zo is het zelfscanplein uitgebreid naar twaalf zelfscanpalen, dit betekent dat er twee nieuwe palen bijgekomen zijn. Hier kun je scannen met de terminals, je smartphone of je kan de boodschappen ter plekke zelf scannen. Daarvoor is wel één ‘gewone’ kassa ingeleverd, dat zijn er nu nog drie.

Het Albert Heijn filiaal gebruikt vanaf nu elektronische prijskaartjes. Deze kaartjes passen de prijzen automatisch aan om misverstanden met klanten te voorkomen. De nieuwe beeldschermen in de winkel laten bonusproducten zien of andere producten waar de nadruk in het filiaal op ligt. Daarnaast zijn de gangpaden iets breder gemaakt in de hoop opstoppingen te vermijden.

Albert Heijn aan de Dalempromenade is elke dag van 08.00 tot 22.00 uur geopend. Kijk voor meer informatie even op de website.