Verschillende bockbier evenementen in Tilburg deze maand

bockbier

Het is oktober en dat betekent dat de witbieren worden omgewisseld voor bockbieren. Hoewel de herfst niet ons favoriete seizoen is, maken de verschillende bockbieren deze periode toch een stuk dragelijker. Voor degene die niet bekend zijn met bockbieren: een donker biertje met de perfecte balans tussen bitter en zoet. Herfstbockbieren zijn doorgaans in oktober en november te verkrijgen. 

Verschillende Tilburgse kroegen organiseren komende maand evenementen die volledig in het teken staan van deze bockbieren. Voor de liefhebbers hebben we alvast een kleine greep uit de collectie verzameld:

Bockbierfestival ‘Opbokken’ op de Korte Heuvel

Tijdens het Bockbierfestival ‘Opbokken’ slaan de horecaondernemers van de Korte Heuvel de handen ineen om je te laten genieten van een uitgebreid aanbod Bockbieren. Koop een strippenkaart met proefglas en laat je verrassen of bestel gewoon een lekker Bockbiertje naar jouw keuze. Zij zorgen voor de bieren en muzikale omlijsting, jullie voor de sfeer! Noteer 23 oktober dus vast in je agenda.

Beer & Bites Bockbier Editie bij Lokaal Zeven

Op vrijdag 28 oktober organiseert Lokaal Zeven de Beer & Bites Bockbier Editie. Gedurende de avond zullen er verschillende soorten bockbier geschonken worden. Hierbij worden uiteraard verrassende gerechten uit de keuken van Lokaal Zeven geserveerd. Schrijf je in voor €17,50!

Piushaven Bocktour

Op zondag 30 oktober organiseren ondernemers aan de Piushaven de tweede Piushaven Bocktour. Bij verschillende zaken geniet je van bockbieren voor slechts €4,-.

Bockbier actie bij Café Slagroom: drink en win!

Bij Café slagroom kun je een drie-gangen diner winnen voor twee personen met bijpassende bockbieren. Wat moet je doen? Drink tien bockbier en lever je strippenkaart in!

Missen wij een aantal bockbier evenementen? Laat het ons weten door te mailen naar info@tilburg.com. Organiseer jij zelf een bockbier evenement? Dan kun je het evenement hier in de uit-agenda zetten.