Vestigingen Arend Auto Goirle en Tilburg samengevoegd: check hier de vele voordelen

Arend Auto

Nieuws uit de Tilburgse autobranche: Arend Auto Goirle en Tilburg zijn sinds 1 februari 2020 samengevoegd. Dat betekent dat je vanaf nu van harte welkom bent bij Arend Auto Tilburg. Dit brengt vele voordelen met zich mee. 

Alle mobiliteitskennis onder één dak

De nieuwe vestiging van Arend Auto Tilburg is sinds 2018 in gebruik. Je vindt de Renault Store op Autoboulevard Kraaiven. Je kunt er terecht voor een nog breder aanbod in Renault- en Dacia-modellen, zowel nieuw als gebruikt. Ook de werkplaats is in Tilburg ruimer van opzet dan in Goirle en is voorzien van de allernieuwste apparatuur.

Door het samenvoegen van de vestigingen borgt Arend Auto alle mobiliteitskennis onder één dak. Arend Auto verzekert je: de Brabantse gezelligheid blijft behouden, dus ga vooral langs voor een kopje koffie.

Ondanks alle vernieuwingen blijven de tarieven gelijk en zijn de bekende gezichten uit Goirle meeverhuisd naar de vestiging in Tilburg.

Verschillende acties

Arend Auto heeft verschillende acties lopen momenteel. Zo krijg je bij een bezoekje aan Arend Auto een MyRenault+ pas voor één jaar cadeau. Daarnaast kun je gebruik maken van gratis elektrisch vervangend vervoer én een gratis haal- en brengservice als je jouw auto voor onderhoud naar Arend Auto brengt.

Ook zijn er verschillende werkplaats aanbiedingen momenteel. We zetten ze voor je op een rijtje.